15736  6. 8. 2010 18:06:05

Velikost mího penius, mám 15 let

Ahojky, je mi 15let. Můj penis měři kolem 12cm. A já se strašně stydím a bojím se to jednou své holce ukázat, že třeba pukne smíchy nebo mi dá košem nebo tak, protože když jsem minule poslouchal holky ještě na základce tak se bavily, že ten ho měl malýho a smály se a tak. a tak se stydím a mám strach co bude díky moc (jinak prosím váš názor na velikost a tak znáte to díky za ochotu) Jinak myslíte že je pro holky lepší když si penis oholím a bude vypadat jak dětský malý bandyta nebo ho mám nechat přírodně díky.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Či si budete penis teda ohanbie holiť alebo nie je len a len na vás. Nikto vám to nemôže ani prikázať ani zakázať. Robte si to, čo sa vám páči a v čom sa cítite dobre. Niektoré ženy majú radi, keď je muž oholený a zase iné nie. teraz by som to veľmi neriešila na vašom mieste. Uvidíte sám, čo sa bude vašej priateľke viac páčiť. Môžete vyskúšať obe varianty. Aj keď váš penis nepatrí medzi "obrov", osobne si myslím, že v sexuálnom živote s ním problém mať nebudete. Máte len 15 rokov, to sa do dospelosti môže ešte kľudne zmeniť.

Komentáře uživatelů ...

6. 8. 2010 20:32:15
Někdy se udává jako velikost při erekci, průměr v ČR, 12,8 cm. 12 cm je velikost mírně pod průměrem, ale rozhodně v pásmu normálu. I kdyby nedošlo k žádnému růstu, tato velikost je dostačující. Pubertální bavení se holek mezi sebou nebo před chlapci je jedna věc a to, co dívka po partnerovi skutečně chce je věc jiná. Podobně nesmyslný je pocit méněcennosti u dívek kvůli menším prsům. Část mužů má ráda větší, jiní zas menší, jiným je to jedno. A dospělá žena by muže vážně neurážela kvůli velikosti, pominu-li pár výjimek. Pro pannu, která má mít první styk je určitě lepší menší velikost.
8. 8. 2010 17:04:08
Kebyže Ti aj nedorastie,nič sa nedeje. Môj priateľ má tiež takého, a nieje to problém. A určite súhlasím, prvý krát ,ak budeš mať priateľku,ktorá je panna,ocení to. Ja som s tým nemala problém, ani ma to nebolelo a to je práve výhoda :)
10. 8. 2010 10:53:25
tak ho neukazuj
14. 8. 2010 14:13:36
Nekazte si dospievanie strachom a traumou, že máte malý penis. NEMÁTE. Keď sa budete takto trápiť prídete o krásne chvíle spoznávaní partneriek lebo sa budete ustráchať a báť zbytočne!!! Budte utiahnutý, okríknutý budete sa trápiť a prečo. Pre nezmyslnú predstavu, o svojom vraj malom penise.
14. 8. 2010 22:02:43
Především jsi měl uvést, v jakém stádiu dospívání, tedy puberty, už jsi - údaj věku 15 let toho moc neprozrazuje. Je-li dokončen vývoj těch ostatních "znaků mužnosti" (velikost varlat, ochlupení, hlas atd.) čili jestli už je vše "hotové", nebo jestli je šance, že penis ještě vyroste. Ale ikdyby zůstal těch 12 cm - před skutečnou partnerkou se vůbec stydět nemusíš, pokud ti nejde jen o chvilkové ukojení sexuálních tužeb. Ona přece si tě vybere pro úplně jiné kvelity, než je délka penisu. V okamžiku, kdy váš vztah bude natolik zralý, že se rozhodnete sblížit se i tělesně, už takovýto detail nebude vůbec hrát roli.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie