15759  7. 8. 2010 11:31:21

Uštípnutá pilulka

Dobrý den, včera jsem si brala poslední pilulku z platíčka ATK a přišlo mi, že je ten prášek na kraji trošičku, maličko uštípnutý. Přítel tam nic neviděl, prý to moc zkoumám (je pravda, že si každý prášek dobře prohlédnu než ho polknu)a že každá pilulka nemůže být uplně stejná. Je možné, že pokud ten prášek byl opravdu kousek uštípnutý, že to sníží účinek ATK? Teď začínám prvním dnem pauzy, ale nejsem si jistá jestli dělám dobře, jestli by nebylo lepší navázat dalším platíčkem. Bojím se totiž, aby účinek vydržel celých těch sedm dní a pokud by nevydržel, tak aby další platíčko stihlo zafungovat včas. Co mi poradíte, mám zkrátit pauzu, nebo používat i jinou ochranu? Nebo zbytečně stresuji, když tam přítel nic neviděl a to co sem viděla já, bylo malinké?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Podľa mňa to trochu preháňate. Pokiaľ to nebola len polovičná tabletky, tak nič sa nestane a účinok je zabezpečený a hlavne to bola posledná tabletky, takže obavy mať vobec nemusíte.

Komentáře uživatelů ...

12. 8. 2010 14:53:22
a pauzu tedy mohu nechat sedmi denní aniž by se oslabil účinek? jinak děkuji za odpověď
13. 8. 2010 22:22:27
opravdu to nebylo, že by půl pilulky chybělo, přišlo mi že jen takový maličkatý kousíček na kraji, jako kdyby se ta pilulka někde zlehka "oťukla"....asi to vážně přeháním, ale jde mi o to, aby ten chybějící kousíček nechyběl na konci pauzy v krvi.....doufám že jsem se vyjádřila dobře
Kacenka [Porodní asistentka]
14. 8. 2010 7:55:55
Ja viem ako to myslíte, ja len opakujem, že na účinok to vplyv nemá, ale pokiaľ máte strach tak si 7 dňovú pauzu neurobte a hneď pokračujte v ďalšom balení.
14. 8. 2010 10:23:37
děkuji za odpověď, jenže teď už je stejně pozdě, jsem po sedmidenní pauze, dnes (8. den) si budu brát první prášek z nového platíčka, tak jen doufám že je vše v pořáku

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky