15785  7. 8. 2010 22:26:01

Bolest v podbřišku po zapomenutí ATK

Dobrý den, chci se zeptat, jaká je možnost těhotenství, vím že to nemůžete vedět jistě, ale jen jak velká by mohla být pravděpodobnost.
Dobírala jsem platíčko a měla následovat 7 denní pauza, ale chtěla jsem si menstruaci posunout a tak jsem začala brát další platíčko, ale zapomněla jsem si v tom prvním týdnu druhého platíčka vzít prášek a měla jsem pohlavní styk. Je to skoro týden a bolí mě v podbříšku, jako kdybych měla mít menstruaci, ale mám delší dobu problémy s močovými cestami a tak si nejsem jistá jestli to nemůže být z toho, ale tuhle bolest v podbříšku mi to dřív nevyvolávalo. K tomu mě zabolí občas na ledvinách, takže bych se přikláněla k tomu, že to těhotenství nebude, ale zase jsem vynechala prášek a nejsem si jistá jestli by jsem asi týden po zplození na sobě mohla něco pociťovat.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
14 dní po vynechání tabletky si raději udělejte těhotenský test, jinak antikoncepci užívejte pokud možno bez chyb dál. Záleží o kolik hodin jste tabletku opozdila nebo zda jste ji neužila vůbec. Příště pozor! Pravděpodobnost, zda jste otěhotněla se skutečně nedá určit. V případě přetrvávajících bolestí v podbřišku navštivte svého gynekologa.

Komentáře uživatelů ...

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky