15888  10. 8. 2010 12:55:25

Bolestivý styk, jsem suchá

Dobrý den, skoro tři roky jsem neměla partnera a když jsem si teď našla nového přítele, tak mě pohlavní styk hrozně bolel, úplně jsem vyschla. Je možné, že se mi pochva trochu stáhla a nebo že mi svaly nějak ochably? Musím se přiznat, že jsem se sexem mívala občas problémy, jsem často suchá a po sexu mě pálí a bolí celá pochva. Není možné, že jsem si vytvořila nějaký psychický blok?
Děkuji za odpověď

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ nie ste dostatočne vlhká a viete o tom, tak logickým riešením problému je používanie lubrikačného gélu. Rovnako je vhodné nájsť príčinu problému. Obvykle v tom sú hormóny, psychika, nedostatočná a krátka predohra či malé vzrušenie. Na to už musíte prísť ale sama.

Komentáře uživatelů ...

10. 8. 2010 13:02:36
Kup si lubrikant alebo detsky olejcek - ten ti ju pred stykom dobre zvlhci. Mozno ma len vacsieho ako tvoj byvaly a treba si zvyknut...
11. 8. 2010 13:30:44
Mohou být dva důvody: 1) délka a kvalita předehry - třeba řešit s partnerem případně vyzkoušet zda při autoerotice máte stejné problémy 2) gynekologické problémy - třeba řešit s lékařem Fakt, že je přítel lépe vybaven nemohu a nebudu komentovat.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie