15908  10. 8. 2010 20:17:12

Pálenie či bolesť po masturbácií

Prečo niekedy po ejakulácii ak idem ihneď močiť, pociťujem slabšie pálenie pri koreni penisu. Pálenie potrváva niekoľko desiatok minút. Ďakujem za odpoveď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
pokiaľ je to len občas a inak pri močení nemáte žiadny problém, tak je to len podráždené ejakuláciou a citlivé po orgazme. Ale pokiaľ bolesť či pálenie je cítiť aj mimo masturbácie, či ejakulácii, tak môže ísť o mierny zápal/ infekciu a v takom prípade si to vyžaduje návštevu lekára.

Komentáře uživatelů ...

11. 8. 2010 20:49:56
Neuvedl jsi svůj věk, ale hádám, že není vysoký. Určitě hádám správně, že jsi pubescent, u kterého ejekulace při masturbaci teprv nedávno začaly. To pálení časem přejde,zatím stříkáš jen puberťácký louh, který asi dost dráždí dosud jemný povrch močové trubice. Zkus - pokud se ti to neoškliví - přičichnout k tomu svému ejekulátu a ochutnat jej. Jistě páchne po mydlinkách a chutná po louhu. Ale za pár měsíců už budeš mít krásně husté dospělé semeno. To je jemnější a sladké asi jako škrob.
15. 8. 2010 23:34:50
hmmm, pán je asi gurmán.... :-)) Ble, chce se mi zvracet!Je to nechutný jenom to číst, natož to dělat

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie