15921  11. 8. 2010 6:58:56

Manželovo předčasné vyvrcholení

Dobrý den,
s manželem jsme již 5 a půl roku, máme roční holčičku a teď jsme se vzali. Náš problém je v tom, že asi poslední dva týdny můj muž hrozně brzy ejakuluje. Nikdy jsme takový problém neměli, milovali jsme se třeba i několikrát za noc, při jedné souloži dokázal vydržet dlouho, přišlo to až teď najednou.Mám se znepokojovat nebo to nechat tak a čekat že to přejde ?Manžel je z toho nešťastný. Děkuji mockrát za odpověď.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Čo znamená, že ejakuluje moc skoro? Ako moc? Je to ihneď po vniknutí do pošvy? O predčasnej ejakulácii hovoríme vtedy, ak sa jedná o vyvrcholenie do 1minúty. Zmenili ste nejako spôsob alebo dĺžku abstinencie medzi pohlavnými stykmi? Pokiaľ manžel nemá problém s erekciou, nerobila by som si veľké starosti. Pokúste sa ďalej pohlavne žiť. Ak aj skôr príde k vyvrcholeniu, počkajte a neskôr sa pokúste o ďalší pohlavný styk. Ak by ste mali pocit, že manžel si robí veľké starosti a príliš sa sústredí na "výkon", môžete spoločne vyhľadať sexuológa.

Komentáře uživatelů ...

11. 8. 2010 8:52:07
nech si da pred sexom par piv ;)
12. 8. 2010 17:49:57
Vydržte, to prejde, keď pred tým problém nemal určite sa to upraví. Nerobte z toho vedu, manželovi skúste pomôcť tak, že po predčasnom ukončení nebudete "gúľať očami", pritúlite si ho a o pár minút opäť začnete. Vy sama. Ak by to šlo zopakovať veľmi pomaly, neponáhľajte sa, privedte jeho ruky do vášho lona, nechajte sa tak uspokojiť, a podobne ho po chvíli i vy skúste vzrušiť rukami. Len pomaly a nenáhlivo. Bez stresu a výčitiek. Berte to všetko ako hru. A o tom presvedčte i manžela.
12. 8. 2010 22:39:30
Pokud sex fungoval 5,5 roku, tak není důvod, aby to zas nefungovalo. Na sexu se někdy podepíše stres - z práce, ale i jiných věcí. Nechal bych to zatím být, možná to přejde samo. Manželovi nedávejte najevo, že selhal, spíš ho zkoušejte povzbudit. To by pak byl začarovaný kruh, selhával by kvůli strachu ze selhání. Jestli je něco, co ho nějak stresuje, tak si to řekněte a berte jako normální, že sex po tuto dobu bude kratší. Nenuťte ho k výkonu. Jen pokud by bylo dlouhodobější, tak by stálo za to vyhledat odborníka - urolog, sexuolog, manželská poradna, psycholog.
13. 8. 2010 6:51:44
Děkuji za názory, já se samozřejmě snažím manželovi pomoct a povzbudit ho,netlačím na něj, ale mrzí mě, že se tím tak trápí i přesto.Snad to brzy přejde..
3. 10. 2010 20:19:01
ahoj, mám podobný problém jako tvůj přítel a Manželka to vyřešila tak že mi už klasický sex nepovoluje, prý jí to za ty 2-3 přiražení vůbec nestojí....Raději se nechává ode mě uspokojovat pusou nebo hračkami nebo si hraje sama se sebou, případně má ještě k dispozici jednoho bývalého kamárada ještě ze školy...
agentavus
8. 6. 2017 8:10:44
Hm tak to si to rozseknul :) kamarada k dispozici haha tak to asi opravdu jejiho manzela pozvedne kdyz k tomu jeho problemu jeste prida pohled na to jak mu "kamarad" naklada manzelku a nedej boze pohled na zenu ktery se to jeste libi to si to pak pujde rovnou hodit ale zase zalezi na tom jak to maji doma s duverou atd. Ja osobne sem tohle podstoupil a obcas si na to s kamosem vzpomenem u piva a potresem si rukou na to jak sme moji dali pekne do tela a spolecne sme si to ve 3 uzili :)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie