15938  11. 8. 2010 10:52:08

Ešte som nemal ejakuláciu

Dobrý deň. Mám cerstvo 15 rokov a este som nedosiahol ejakulaciu. Niekedy sa mi na zaludi objavia biele fliaciky a vzdy mam zalud "mokry" od nejakej priestvitnej tekutiny ale nikdy nebola ani jedna kvapka :( a este mam problem ze mam dost malý penis. V stoporenom stave meria asi 10 cm. Nie som este v puberte alebo co? v podpazusi mam chlpky take mensie (1-2 cm) a okolo penisu tiez. Pri masturbacii pocitim orgazmus dost rychlo a nic potom, poradte, som zúfaly ...

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V takomto prípade vám je nemám ako pomôcť je nutné vyhľadať lekára a nechať sa vyšetriť, či je problém len v tom, že u vás puberta začína o niečo neskôr ako u vašich vrstovníkoch, alebo je v tom nejaký vážnejší problém. To je posúdiť takto na diaľku nedokážem, to nieje v mojich silách. Takže je nutné lekárske vyšetrenie!

Komentáře uživatelů ...

11. 8. 2010 17:59:28
Nic si z toho nedělej. Jsem ten bratranec Martina č.dotazu 15845 a když jsem si vzal na triko utěšovat jeho, rád bych pomohl i dalším - tedy i tobě. Mohu tě potěšit, že já jsem měl první ejekulaci 2 měsíce před 15-tými narozeninami (pochopitelně vyvolanou ručně) Pravda, stopoř.p. byl už asi 15cm, ale jsem velký. Taky jsem měl trauma, že jsem nějak méně vyvinutý oproti kámošům. (orgasmus taky nic moc, vždy následovalo spíš zklamání, že to bylo krátké, až pak s přibývajícím množstvím semena se dostavoval i pocit ukojení a příjemné únavy) No a vidíš, vyrostl ze mne chlap, už mám i první sexuální zkušenosti, bohužel, má láska se se mnou nedávno rozešla. Nu což, aspoň mám víc času věnovat se trablům toho o 7 let mladšího bratránka Martínka. Ty bys ale měl navštívit pro sichr dětského lékaře či urologa a nestydět se mu vylíčit své problémy - přes hubu ti nedá - aby se třeba něco neprošvihlo. Ale hlavně - pokus se přestat trápit, jinak už ti to trauma zůstane i po té, kdy normálně vyrosteš.
15. 8. 2010 8:22:45
Ak máte podozrenie, že váš celkový vývoj je opozdený oproti ostatným kamošom zájdite za lekárom. Kľudne sa mu zdôverte aký máte problém. Veď ide o vaše zdravie!!! O "veľkosti" a ejakulácii rozprávať nemusíte. ( I tak by ste sa hanbil.) Hovorte skôr o celkovom vzraste a podľa vás o slabom ochlpení. Ostatné si skontroluje lekár, alebo vás pošle na vyšetrenie správnej funkcie žliaz s vnútorným vylučovaním ku endokrinológovi.
16. 8. 2010 11:19:04
u endokrinologa som bol a vsetko OK..
4. 10. 2010 20:47:47
Ja taky zacal az 3 mesice po 15 strikat.Takze dockej casu jako husa klasu :D

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie