16071  14. 8. 2010 11:57:45

Krátká menstruace při užívaní ATK

Dobrý den, chtěla jsem aby mi menstruace začala dřív tak jsem si nevzala poslední 4 pilulky z platicka, bylo mi receno gynekolozkou ze to tak muzu udelat, ale at si vemu pilulku prvni den menstruace, zacala mi normalne 4.den jako vzdycky a ja si vzala pilulku, ale poprve se mi stalo ze jsem mela menstruaci jen 2 dny a slabě a pak 2 dny špinění-taky slabé. Pohlavni styk jsem v teto dobe nemela. Je to normální? Nemuzu byt tehotna?
Dekuji za odpověď

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Slabé krvácanie je vyvolané tým, že ste si upravila dĺžku užívania ATK. Keďže ste za posledný cyklus nemala ani pohlavný styk, takže tehotná nemáte byť logicky z čoho. Ak sa chcete sama presvedčiť, urobte si tehot. test.

Komentáře uživatelů ...

22. 8. 2010 15:22:20
Tak jsem dobrala další plátičko a včera mi měla začít menstruace,ráno začalo ale špinění,nebylo to nijak silné,večer se tam objevila i krev ale na vložce skoro nic,ale kdyz jdu na záchod a utřu se tak je tam krev,přes noc nic a dneska opět to samé, trošku špinění + po zachodě když se utřu tak čistá krev. Je možné že to způsobují prášky? pohlavní styk jsem mela,ale od toho posledního 4denniho špinění jsem urcite vzala všechny prášky jak jsem mela + jsme pouzili i kondom pri pohlavním styku.Děkuji za odpověd.
Kacenka [Porodní asistentka]
22. 8. 2010 19:05:10
Menzes silná pri užívaní ATK nemusí byť, obvykle je slabšia ako obvykle a nemusí byť vôbec.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky