16094  14. 8. 2010 22:50:07

Predkožka sa sama sťahuje

Zdravím, chcel by som sa opýtať či je normálne, že sa mi z údu sťahuje predkožka sama, aj keď nemám erekciu. Stále je stiahnutá. Vadí mi to, lebo keď sa idem sprchovať v telocvični ostatní muži majú predkožku natiahnutú cez žaluď a ja mám žaluď obnažený. Dá sa natiahnuť späť, ale opäť sa stiahne. Čím to je a čo s tým môžem robiť? Vďaka za odpoveď

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Neviem, síce ako iste vidíte urológ nie som, ale domnievam sa, že to až tak prirodzené nie je a myslím si, že problém môže byť v krátkej uzdičke. Doporučujem poradiť sa s urológom, aby sa vám na to pozrel.

Komentáře uživatelů ...

15. 8. 2010 0:03:07
To je naprosto v pořádku, takto to má více můžů. Při sprchování by jinak si ti muži, co mají žalud krytý předkožkou si ji měli stáhnout kvůli hygieně. Pokud to nědělají, tak jsou čuníci. Není důvod s tím něco dělat ani se za to stydět. Řada žen toto naopak ocení, hygiena žaludu je takto vůbec nejlepší.
15. 8. 2010 6:24:57
Netrápte sa kvôli tomu. Ozaj to majú tak ako vy mnohí muži. Len náhodou ste ich nestretol. Vaša predkožka môže byť trochu menšia pretože vám mohla byť ako dieťaťu skrátená,( nemusíte o tom vedieť, že to robili ) alebo ju máte kratšiu stále. Niekto má predkožku zas veľmi veľkú tak že žaluď skoro vôbec neodkryje. Je to ozaj rôzne. Pre život nie je rozhodujúca jej veľkosť. Ste v poriadku.
15. 8. 2010 12:58:04
Dost se dívím, že dotazující se si toho nevšiml u řady dalších mužů. Trvale odkrytý žalud má minimálně čtvrtina mužů, spíš více. Až v poslední době to bývá z důvodu obřízky, která přichází do módy a dřív byla jen ze zdrav. důvodů, většinou tu předkožka je, ale trvale za žaludem.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot