16149  16. 8. 2010 10:25:21

Rychlý orgasmus

Dobrý den.
Mám takový problem ze mi je 14let a mám orgasmus při masturbaci za 1 minutu myslim si ze pri sexu by to byl problem co stím?

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
a ste muž alebo žena? Pokiaľ muž, ani 1minuta nemusí byť problémom, pretože masturbáciou si dráždite priamo miesta, ktoré sú Vám najpríjemnejšie. Pri pohlavnom styku to tak vnímať nemusíte. Pokiaľ ste žena, tiež to nie je problém. Pohlavným stykom sú stimulované iné body a tak nie je zaručené, že orgazmus príde do 1minúty. Praxou a spoznávaním svojho tela však budete neskôr schopný orgazmus oddiaľovať.

Komentáře uživatelů ...

16. 8. 2010 12:20:27
To je v pubertě běžné a je to v pořádku. Řeš dobu do ejakulace až po pubertě, zatím to nemá smysl.
16. 8. 2010 12:27:53
Puberťáci, už mě s takovýmito "problémy" tady štvete. Ani jsi nenapsal, jestli se ti ta minuta zdá dlouho nebo málo, v jakém stádiu vývoje teď jsi, např. zda je tvůj orgasmus už doprovázen ejekulací (ne, nediv se, ono ve 14 letech to není u každého už samozřejmost) atd. A především: Ty už si teď děláš starosti, jak dlouho ti jednou bude trvat pohlavní styk s partnerkou? A myslíš, že to bude stejné jako teď ve 14 při onanii? Přečti si pár dotázů níž. Pochopíš, že někteří tvoji vrstevníci, které traumatizuje domělé zpoždění vývoje oproti kamarádům, z toho mají horší deprese než ty z toho, jak dlouho si musíš honit brko, než se uděláš.
24. 11. 2011 8:44:41
Můj přítel má 27 a je ppři sexu tak rychlej,že to netrvá ani minutu a já to nikdy nestihnu...on se trápí a já nevím co s tím.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie