16173  16. 8. 2010 15:24:58

Orchialgie Idx. a silné bolesti!

Dobrý den, před několika týdny jsem zjistil že mám jedno varle větší než druhé a bolestivé, jelikož jsem stydlivý a ukazovat se někde před lékařem není pro mne moc příjemné nicméně bolest graduje více a více a stud šel stranou nechal jsem se vyšetřit urologem. Potíž je ještě v tom že jsem po operaci páteře v oblasti L4/5, i toho důvodu jsem otálel a chodil k neuroložce kde jsem jí ovšem o těchto bolestech neřekl. Výseldek urologa a SONO zní Orchialgie I dx.jen velmi malá elevace CRP 4.0, spíše vertebrogenní etiologie, ale palpační nález ze zduřením kaudy a těla nadvarlete - susp. orchiepidimitis I dx.
Lab vyš.AFP, beta HCG - v normě, CRP 4,0 moč+sed pH 5.0 krev + ery 4 leu 2
Lékař řekl že neví co by to mohlo být a proč je ta bolest tak silná že tomu nic nenasvědčuje ani zánět varlat či nadvarlatnebo karcinom. Prosím o radu co se s tím dá dělat bolest je čím dál větší jak v klidu tak i při chůzi. Návštěva neurologa bude až příští týden jelikož má dovolenou a zastupující neurolog má rovněž dovolenou.
Děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
No, v tomto prípade vám veľmi nápomocná nebudem, jedine čo vám môžem z mojej pozície doporučiť je bolesť zmierniť alebo utlmiť analgetikom, teda liekom od bolesti.

Komentáře uživatelů ...

21. 8. 2010 0:37:54
Děkuji za odpověď

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot