16191  16. 8. 2010 22:38:26 - jiřina

Záškuby při a po ejakulaci a stále měký penis

Dobrý večer, můj (milenec) při sexu nemá dost stopořený penis- tudíž ze mě vypadává, ejakulace jsem dosáhla orálem, ale během velmi krátké doby a ani při tom tvrdost nebyla. A další problém je i když mi to přišlo rostomilé po erekci měl vysloveně záškuby do nohou, pak jako by se otřesl zimou a i v hlase byli takové záškuby. Nikdy jsem se s ničím podobným nesetkala.
Děkuji za vysvětlení

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ váš partner nie je schopný dosiahnuť a udržať erekciu počas styku, tak s tým vám pomôže len urológ/ sexuológ. Takže pokiaľ má problém s erekciou nie len s vami, ale aj pri masturbácii, keď je osamote, tak musí vyhľadať lekára, inej pomoci veľmi v tomto nie je. Je nutné prísť na príčinu, prečo nie je schopný dosiahnuť pevnú erekciu. Čo sa týka toho trasu, tak si osobne myslím, že každý prežíva orgazmus inak a je to len prejav jeho vyvrcholenia.

Komentáře uživatelů ...

17. 8. 2010 8:11:08
jo i toto jsou porojevy orgasmu... nic neobvykleho :) ... s tvrdosti tezko poradim, ale to ze penis vyklouzne pri styku se stava i normalne s pevnou erekci...
17. 8. 2010 14:32:13
Mužská sexualita je ovlivněná psychikou, někdy nedojde k plné erekci. Záškuby jsou reflexní záležitostí, pouze to neumí ovládat, aby to bylo potlačené. Nejspíš je milenec pod nějakým stresem, není třeba z něj mít legraci. Je otázka, jestli by vám víc sedl někdo s pevnými nervy, ale dosti tvrdou a dominantní povahou.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie