16194  16. 8. 2010 23:59:38 - nankaaa

Tabletka "PO" počas menštruácie?

Dobrý vecer, ja sa len chcem opytat, ci sa tabletka "PO" moze pouzit aj pocas menstruacie, teda mala som pohlavny styk posledny den mojej menstruacie a bohuzial, roztrhol sa nam kondom. Hned rano som ju pouzila, nikde som sa nedocitala, ci sa vtedy moze pouzit, tak dufam, ze som urobila dobre. Za vasu skoru odpoved dakujem.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ ste v čase menštruácie mala nechránený styk, teda sa vám kondóm pretrhol a ejakulát skončil v pošve, tak riziko otehotnenia v tomto období je skutočne tak nízke, že ste nemusela podľa mňa tabletku "PO" vôbec užiť. Keďže ste tak urobila, tak dobre už sa to nedá vrátiť späť, len počítajte, že sa cyklus v nasledujúcich mesiacoch môže mierne narušiť.

Komentáře uživatelů ...

18. 8. 2010 22:59:04
jestli Escapelle zaúčinkoval správně, tak se ověří právě menstruací, že? měla by se dostavit v normálním termínu, ale jak to má člověk chápat, když tedy Escapelle rozhodí cyklus, tak přece by nebylo nic neobvyklého, pokud bude mít menses třeba zpoždění..jak se tedy mám přesvědčit o účinnosti, když menses se třeba opozdí právě z důvodu užití Escapelle? hlavně nikdy jsem ho neměla pravidelný a navíc teď po skončení užívání HA netuším jestli přijde nebo ne..díky za odpověď
Adela232
11. 8. 2016 12:44:17
Dobry den mala som nechraneny styk 10.8.2016 a na druhy den som dostala menzes 11.8.chcem sa spytat mam uzit tabletu po alebo nie je moznevotehotniet dakujem
Kacenka [Porodní asistentka]
22. 8. 2016 7:02:30
V takomto prípade užitie tabletky nie je nutné. Samozrejme nespoliehajte sa, že teste pred menštruáciou alebo počas nej nemožete otehotnieť. To neplatí na 100%, takže pokiaľ tehotenstvo ešte neplánujete, tak radšej nepraktizujte nechránený styk.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky