16204  17. 8. 2010 10:09:46

Přítel má diabetes a problém s penisom

Dobrý den, můj partner má zvýšenou cukrovku, pobírá tabletky a v posledních měsících nemá chut na sex, vlastně on by jí měl, ale má popraskanou předkožku, tudíž to moc nejde. Doktorka mu předepsala Pimafucort, ale nějak mu to nezabírá, prosím skuste mi poradit, kde se máme obrátit a jak to vyřešit, děkují za odpověď. Luci

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
U diabetikov, či je to žena alebo muž, často ich zdravotný styk komplikujú časté mykotické zápaly, teda kvasinky. Takže z toho dôvodu má penis popraskaný. Je nutné s pohlavným stykom počkať až pokým sa mu penis nezahojí. Inak hrozí, že pri styku nakazí kvasinkami aj vás. V čase liečby nie je ani vhodné mať pohlavný styk, tak ho do toho ani nenúťte. Počkajte až bude v poriadku. Liečba netrvá dlhšie ako 7 až 14 dní. Zatiaľ sa vám v tejto oblasti môže venovať iným spôsobom.

Komentáře uživatelů ...

17. 8. 2010 16:12:57
U diabetiků bývá fimóza běžná. Ne vrozená, ale vzniklá následkem nemoci. Řešením bude obřízka, která pacienta potíží zbaví.
4. 9. 2010 12:33:25
Ano, nejlepší řešení je obřízka. Je ale důležité vědět, že pro trvalé odstranění problému je potřeba zvolit obřízku úplná s dostatečným odstraněním volné kůže (tzn. těsnou obřízku).

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie