16240  17. 8. 2010 18:55:20 - Jana Slobodová

Radosť zo sexu vôbec nepoznám

Mám s priateľom problém, lebo vôbec sa neteším z milovania. Je to trápne, ale my sa už 3 roky snažíme pripraviť ma o panenstvo. On je panic, ja som panna, žiadne skúsenosti, ale pohlavný styk ma veľmi bolí, nedokázážem sa uvoľniť, niekedy je mi to až nepríjemné. Vôbec sa na milovanie neteším. Predstavuje to pre mňa len bolesť, niečo nepekné a väčšinou to skončí tak, že sme zdeptaní obaja. Ja z toho, že sa zasa nepodarilo, neužila som si to, mala som len bolesť a on z toho, že je neschopný priviesť ma o panenstvo. Je to zlé, pritom sex je vraj nádherná vec, pre mňa je to len príťaž. Budem vďačná za akékoľvek rady.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Už dávno ste mala byť u gynekológa a svoj problém riešiť s ním, pretože problém môže byť v hrúbke vašej panenskej blany alebo trpíte nie veľmi častou poruchou svalov panvového dna a to vaginizmimom.

Komentáře uživatelů ...

17. 8. 2010 19:05:20
Vyhledejte pomoc gynekologa, buď provede zákrok, který to vyřeší, nebo nasměruje věc dál. Tam jste měla jít, když se styk nedařil už po třech týdnech, ne letech.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie