16247  17. 8. 2010 20:23:56

Nechuť na sex s manželom

Dobrý deň, mám taky problem ze nemam chuť na sex s vlastným manzelom. Ak je v praci alebo ak ho nevidim tak aj by som aj chcela ale ked pride a ideme si lahnut a zacne ma "otravovat" tak mi to je neprijemne, proste nemam v tedy chut. Sme spolu iba 2 roky. Moze to byt stresom alebo je problém vo mne?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
No to vás omrzel pomerne po veľmi krátkom čase. Pokiaľ máte pocit, že problém nastal z ničoho nič a nič alebo nikto vás k zmene vášho postoja k nemu nedoviedol, tak problém zrejme bude vo vás a pohovoriť si so sex. psychológom by bolo vhodné. Spoločne môžete prísť na kĺb veci.

Komentáře uživatelů ...

22. 8. 2010 20:57:59
niekedy tak rozmyslam ake by to bolo s inym muzom,mozno ta nechut bude tym ze viem ze je to moj dozivotny partner a ine to uz nebude.
Kacenka [Porodní asistentka]
23. 8. 2010 10:33:10
A manžel je váš jediný sexuálny partner? Obvykle s inými mužmi to časom bude rovnaké ako s terajším manželom, len zo začiatku je to možno o niečo viac vzrušujúce, ale časom opäť to vzrušenie opadne a budete mať rovnaké pocity ako teraz. To je aspoň moj názor.
hrozinka
24. 8. 2010 14:05:31
když sem začla číst tento dotaz, myslela jsem, že jsem ho psala já. můžu se s ním na 100% ztotožnit, jsem s manželem 10 let z toho 2 roky manželé, když jse v práci představuju si jak dojde domů a jaké to bude a kdy a kde... ale jakmile dojde tak to ze mě spadne a chuť uteče dveřma, kterýma došel manžel. Někde jsem četla, že my ženy neumíme ani v sexu vypnout mozek a furt uvažujem co nakoupit, co uvařit, jsou děti nachystané do školky/školy, spi mi mimčo tvrdě a jako řešení tam bylo lahvinka vína při příjemném večeru a musím říct proč ne. mám doma 1,5 ročního syna a neříkám že denně, ale třeba jednou za 14 dní si s manželem uděláme krásný večer u vínka, vypnu mozek a sex trvá i hodiny ;o)
Kacenka [Porodní asistentka]
24. 8. 2010 16:32:48
V dnešnom uponáhlanom svete je veľmi veľký problém si nájsť chvíľu pre seba nie to ešte pre partnera. Ale je to potrebné, pretože zabehnutý systém a rutina vás pohltí a potom sa z nej veľmi ťažko dostáva. Preto aj keď len jeden krát za dva týždne ale je veľmi potrebné si urobiť na seba čas a venovať sa jeden druhému! To vzťah len posilňuje!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie