16300  18. 8. 2010 20:35:23 - mimi23

Neumím se milovat?

Dobrý den. Mám problém a nevím jak ho řešit. Když do mne chce partner vniknout, prostě to nejde. Čím to je? Mokrá jsem určitě dost (podle mě až příliš brzo - už při pouhém líbání). Když mě dráždí tam dole je všechno v pořádku ale nemuže se do mě dostat a dost to bolí. Jsem tam dole moc malá nebo co? Prstami si tam vejdu hned a bez problému ale když do mě chce vsunout penis prostě to nejde a když už se to povede mám po náladě a už se nedokážu vzrušit. Poraďte mi prosím, je mi už 23 let. Děkuji.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Chce to viac cviku! Požiadajte partnera, aby Vás viac dráždil prstami. Keď sa mu toto darí, podarí sa vniknúť aj penisom. Úzka ste, pretože ste neuvoľnená. Pri pocite, že ide do Vás vniknúť sa stiahnete a neviete sa uvoľniť. Musíte to postupne skúšať. Najskôr prstami, neskôr môže o pošvu obtiarať penis, dráždiť ním klitoris. Použite lubrikačný gél. Pri vnikaní do pošvy Vám môže aj prstami dráždiť klitoris alebo si ho môžete dráždiť sama. Základ ale je, že musíte byť trpezlivá, aj Váš partner. Je to len dôkaz, že nie všetko ide automaticky a aj sex je niečo, čo sa musíme učiť.

Komentáře uživatelů ...

20. 8. 2010 16:50:31
Slecna s tym by som isla k gynekologovi ten bude vediet co s tym.
20. 8. 2010 17:11:33
suhlasim s predchádzajucim komentárom....skus sa čo najviac uvolniť,a ak ani to nepomože tak navštiv lekára..
24. 8. 2010 19:21:30
Může to být i psychického rázu.Určitě navštiv svého gynekologa a vysvětli mu svůj problém.Není zač se stydět.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie