16347  19. 8. 2010 21:19:35

Představy vzrušujou, realita ne!

Při onanii nemám problem stačí si představit partnerku a penis se ztopoří ale když jsem s ženou, tak se mi nechce postavit někdy vůbec a když se postaví, tak při souloži změkne. Je to nervozita, že zklamu nebo co? Partnerka je naštvaná bo si myslí, že mě nevzrušuje, ale to není pravda. Chce mě opustit a brečí. Co mám dělat? Takový problém mám s každou ženou.

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Je pravděpodobné, že Vás očekávání dalšího neúspěchu vede k opětovnému selhávání. Tedy začarovaný kruh. Protože při nervozitě je sklon selhávat pro muže vlstně přirozený - to dokazují studie sexuálního chování: muži mají údajně nestabilnější erekci s dlouhodobou partnerkou. S partnerkou novou nebo na záletech se problém s erekcí objevuje nejčastěji. Proto Vy nyní hlavně potřebujete získat dostatek nové a dobré zkušenosti s jednou partnerkou. Zajděte na konzultaci k sexuálnímu psychologovi. To bude pro Vás nyní ten nejlepší start.

Komentáře uživatelů ...

19. 8. 2010 23:05:53
Asi takový začarovaný kruh. Nepostaví se kvůli nervozitě. Partnerku to naštve, hrozí odchodem. Ten tlak vede k další nervozitě. Zkuste se to partnerce vysvětlit. Pokud by to chápat nechtěla, tak ji nechte, ať jde. Řada žen je chápavějších. Možná by šlo i zkusit místo soulože nechávat partnerku provádět ruční nebo orální stimulaci, čase pak nenásilně přejít na styk.
20. 8. 2010 14:36:09
akoze necte at si de.co to je takto sa problem neriesi.pisete ze problem mate s kazdou zenou.takto od vas utecie kazda.alebo nech si to robi kazda sama a vi tam budte ako divak ci co.a vtomto ziadna zena dlho chapava nebude.
21. 8. 2010 7:30:47
Aby žena odchodom riešila váš problém by bolo sebecké. Riešiť ho musíte spolu veď spolu sa chcete žiť a sa milovať. Obaja aby ste boli spokojní!!!! To čo prežívate poznajú viacerí. Radil by som vám na čas použiť podporné prostriedky. Získate aspôň dôveru v sám seba. Tie vám ale musí predpísať lekár a sním môžete prebrať i váš problém. Zahodte zábrany veď ide o VÁS DVOCH.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy