16377  20. 8. 2010 16:38:52

Předčasná menstruace

Dobrý den, nyní prvním měsícem užívám antikoncepci Belara. Menstruaci jsem dostala teprve při dobrání 11té tablety. Včera to začalo nejprve špiněním a dnes se spustila menstuace. Mám tablety požívat i během menstruace a je zde nějaká chyba, proč se menstruace spustila o tolik dříve? Děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tabletky berte presne ďalej až do konca platíčka. Krvácanie alebo špinenie môže byť v prvých troch mesiacoch úplne bežné. telo si zvyká na hormóny, ktoré mu vo forme liekov podávate. Pokaiľ ale bude silné krvácanie pokračovať dlhšie ako 8 dní, vyhľadajte lekára.

Komentáře uživatelů ...

20. 8. 2010 17:19:28
Tělo potřebuje čas aby si zvyklo na prášky, většinou tak 3 měsíce. Musíš pokračovat dál a nějak to vydržet. Mě se stávalo s belarou to samé, ale víc na konci cyklu, cca od 5tého posledního prášku co byl v platíčku. Stávalo se to až do 4tého měsíce, tak jsem změnila antikoncepci a hned bylo vše ok:-)
20. 8. 2010 18:36:16
a to mám ty tabletky používat i nyní během té menstruace??...
20. 8. 2010 21:15:33
Prášky by se mely doužívat, po posledním prášku přijde krvácení z vysazení (jako normální menstruace) a po té 7mi denní pauze(během které krvácení přestane) se začne s prášky na novo, ale podle vlastní zkušenosti je celkem možné že druhý měsíc začne krvácení v podobný čas, možná o pár dní později...belara má v sobě docela dost hormonů, jestli máte zkušební první platíčko tak bych možná doporučila změnit ATK rovnou ted po prvním platíčku na něco slabšího(třeba Lunafem - méně hormonů a navíc levnější;-), ať se netrápíte zbytečně 3 měsíce.
20. 8. 2010 22:33:53
Mockrát děkuju, Belaru ještě neodsoudím, zkusím ještě to druhé platíčko....cena mi nějak zvlášť nevadí. Doktorka mi to napsala kvůli pleti....a na pleť to zatím myslím funguje výtečně ....akné se mi v oblasti čela docela dosti reduklovalo

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky