16459  22. 8. 2010 16:53:00

Menstruace i přes antikoncepci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak je možné, že jsem dostala menstruaci i přesto, že beru antikoncepci. Je to 17. pilulka a menstruace měla přijít až po dobrání celého blastra.
Minulý měsíc jsem ale neudělala pauzu a předevčírem jsem měla žaludeční problémy.
Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ničoho sa nebojte je to normálne, Obvykle k tomu dochádza ak si neurobíte 7 dňovú pauzu. Ak nabehnete na doporučovaný postup v užívaní tabletiek, tak krvácanie sa dostaví len v čas 7 dňovej pauzy. Máte asi veľmi nízkodávkové ATK tabletky, preto došlo ku krvácaniu. Čo je normálne. Nevyžaduje si to žiadne riešenie, treba len v užívaní pokračovať ďalej. Aj napriek krvácaniu ste antikoncepčne chránená pokiaľ ste neurobila v danom cykle žiadnu chybu.

Komentáře uživatelů ...

25. 8. 2010 2:35:47
Dobrý den, milí, Viděl jsem váš profil pěkné, na () a něco, co mě motivovalo, abych se s you'i zjistíte, že jste hoden přijetí a Boží; My Vážení v obvyklou dobu, může se mu zachce, můžete mi napsat zpět na email adresa (jecinta_jamal20@hotmail.com) Tak, že vám mohu poslat na moje obrázky a také řeknu více o myself.A přátelství je základem stavět na jiný příbuzný, co se come.May Bůh vám žehnej, jak jsem netrpělivě čekat slyšet od tebe. Tvůj osamělý přítel, Jecinta................................... Hello Dear, I saw your nice profile,at () and something motivated me to communicate with you'i found you worthy of acceptance and godly;My Dear in your usual time may it pleases you to write me back in email address(jecinta_jamal20@hotmail.com)So that i can send you my pictures and also tell you more about myself.A friendship is the foundation build on other relative things to come.May God bless you as i wait impatiently to hear from you. Your lonely friend, Jecinta.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky