16557  24. 8. 2010 13:10:33 - hrozinka

Svědění po menzes

Dobrý den, prosím o radu, co mám dělat. Mám šílené svědění genitálu. Nejčastěji se to objevuje těsně po menstruaci někdy i během měsíce. U doktora jsem byla, dělal mi stěry a vše prý je negativní. Dostala jsem od něj krém Dafnegin na 14 dní, ale moc nezabral. Prosím poraďte co mám začít používat, aby to zmizelo. Bavlněné prádlo už dávno nosím, sladké moc nejím a výplachy jako Rosalgin už taky nezabírají. Pokud mám s manželem nechráněný styk, svědí genitál i jeho. Moc děkuji za jakoukoliv radu.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Zkuste si ještě v lékárně koupit antimykotickou mast, např. Canesten a mažte se oba s partnerem 2x denně zevně (on za předkožkou) minimálně 14 dnů. Můžete si také koupit laktobacily na úpravu poševního prostředí.

Komentáře uživatelů ...

26. 8. 2010 18:22:32
canesten mám doma již 2 roky a mazala jsem, ale taky nezabral. V lékárně jsem si koupila i gyno-pevaryl čípky i krém mazali jsme se oba, ale pomohlo to jen na dobu používání, po měsíčkách to zase začlo svědit. Laktobacily - to stačí říci v lékárně? děkuji
Běla [Porodní asistentka]
29. 8. 2010 15:59:50
Navštivte raději gynekologa a domluvte se na vhodné léčbě, abyste se zbavila vašich obtíží. Vhodné bude asi také přeléčit i partnera.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky