16568  24. 8. 2010 16:23:42 - admka-8

Nejde nám počít další dítě

Dobrý den, s manželem se snažíme už nějaký čas o druhé dítě, jedno už máme a nebyl s tím žádný problém. Teď se snažíme o další a pořád se nic neděje, je mi 19 let takže to snad není věkem. Zajímalo by mě, jestli to nemůže být psychikou mojí nebo manžela, protože jsme pořád ve stresu. Děkuji za odpověď.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Nepíšete, jak dlouho se o miminko snažíte. Obvykle se snaha řeší jako neúspěšná až po roce pravidelného nechráněného pohlavního styku. Jestli je to Váš případ, budete se muset obrátit na gynekologa k dalším podrobnějším vyšetřením. Jinak také zvažte příčiny Vašeho stresu a snažte se je pokud možno eliminovat. Zvažte také, zda je početí miminka tím správným řešením nějaké Vaší osobní situace nebo zda nebude lepší snažit se o děťátko, až toto období pomine, pokud je to dočasné. Jste ještě mladá a jistě se Vám brzy zadaří, moc držím pěsti!

Komentáře uživatelů ...

25. 8. 2010 6:11:04
Vážená paní, v této poradně na dálku vám těžko mohou poradit, když vlastně o vás vůbec nic nevědí. Je to skoro, jako byste chtěla i otěhotnět přes internet. Pokud tedy chcece další děťátko, a vy jej s manželem určitě moc chcete, nezbývá, než zajít na gynekologii, aby Vás vyšetřili.
23. 10. 2010 7:00:10
nie je skoro na to mat dve deticky vo veku 19 rokov? ja by som na vasom mieste pockala aspon tie styri roky...nemate sa kam ponahlat...uzivjte si terajsie babatko.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk