16588  24. 8. 2010 22:37:26

Předčasná ejakulace 8 měsícu

Dobrý den, jsem kluk, a je mi 21 let. Už víc jak 8 měsíců mě trápí jeden problém. Při pohlavní styku se svou přítelkyní se udělám během půl minuty, i když po ejakulaci jsem nadále po dlouhou dobu schopen výkonu. Ze začátku, jsem to omlouval tím, že je to jen psychikou, že je to o zvyku a tak. Ale teď po 8 měsících mě to už vážně začíná trápit. Partnerka sice říká, že ji to nevadí, že si na to zvykla, že ji i po tom dodávám dostatečné množství uspokojení s několikanásobným orgasmem. Trápí to ale mě, protože penis po ejakulaci už není tak citlivý jako před ní, a mám pocit, že si sex až tam moc neužívám, ale spiše se snažím dopřát přítelkyní. Je to nějaká porucha? Dá se s tím něco udělat? Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Trpíte tzv. predčasnou ejakuláciou, čo asi veľmi dobre viete aj sám. Ak tento problém trvá nejakú dobu a nič z bežných rád, ktoré sa doporučujú vám nepomáhajú, tak je na čase vyhľadať urológa/sexuológa. O postupoch,ktoré vám môžu pomôcť sa dočítate v našej poradni. Ak využijete vyhľadávanie v pravom hornom rohu a zadáte kľúčové slovo, ak nájdete mnoho cenných rád k danému problému.

Komentáře uživatelů ...

25. 8. 2010 5:35:42
Trvá to už dosť dlho. Takže sám si asi ťažko pomôžete. Je super že partnerku dokážete uspokojiť. A nechováte sa sebecky myslíte na uspokojenie partnerky. Na váš problém už dnes sú tabletky. Predpisuje ich, ale urológ, takže by bolo vhodné aby ste za ním zašiel.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie