16594  25. 8. 2010 8:50:33

Zarudlá varlata

Dobrý den, mam jen takovy problem že mam zarudla varlata, předpokladam že je to jen zapařene nebo tak něco. Jsou červene hlavně pod šourkem dole a v okolí honou maji skoro normalni barvu. muže to byt i něco važnějšího?
Měl jsem předtim vyražku, ale po použiti antimykoticke masti zmizela, zustalo jen trachu zarudnuti kolem močove trubice a to mažu Framykoinem. Myslím že to nic neni, ale nějak se mi toho děje moc najedou :( díky za odpověd

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Bez vyšetrenia sa to na diaľku veľmi ťažko posudzuje. pokiaľ ste športoval a rozkrok sa vám zaparil, tak áno, môže to byť zo zaparenia. Za pár dní by vám to malo ustúpiť. Pokiaľ to začne svrbieť alebo niečo podobné, tak by bolo vhodné vyhľadať radšej lekára. Skúste nosiť voľnejšie spodné prádlo, aby ste zabránil opätovnému zapareniu.

Komentáře uživatelů ...

25. 8. 2010 10:11:45
Neopaloval ste sa náhodou dole bez? Skúste použiť na upokojenie detský puder.
25. 8. 2010 10:35:22
nn neopaloval, ale tedka byly u nás horka a ja dost sportoval, tak jsem myslel že to muže byt zapařene :) ok zkusím puder díky ;-)
13. 1. 2011 23:16:39
nebylo jako jeden s priznaku take to, ze na tech zarudlych mistech se pokozka neustale jakoby poti (mokva) ? stalo se mi po jizde na kole neco podobneho... pouzil jsem framykoin v pudru, tak doufam, ze to zabere.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot