16616  25. 8. 2010 16:29:51

Pretažení předkožky a erekce

Dobrý den, chtela jsme se zeptat na jednu vec tykajici se syna, synovi bude ted 9let, predkozku pretahne bez problemu, ale behem erekce zustava predkozka na penisu a nestahne se sama dolu, kdyz ji stahneme rukou tak se vraci zpatky - je to normalni a dovyvyne se to, nebo je na case resit to pred pubertou s lekarem?
Pak se mi jeste zda, ze syn masturbuje pretahovaním predkozky tak, ze ji ma obcas az cervenou, vadí to ?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Myslím si že 9 ročnému synovi už nie je nutné, aby ste vy bola prítomná u toho, keď si preťahuje predkožku. Pokiaľ mu to šlo bez problémov, keď bol malý, tak to pôjde aj keď vyrastie. Predkožka by mala ísť pretiahnuť cez žaluď bez problémov a bolestí tak ako v kľudovom stave, tak pri erekcii, ak k tomu dochádza, tak nemá problém. Ak ale nie, tak problém je a mala by ste to s ním riešiť spolu za pomoci urológa.

Komentáře uživatelů ...

25. 8. 2010 22:15:50
toto je uchylne ! Nechapem co vas nuti synovi sahat na stoporeny penis. Nabuduce budete skusat co ? ci sa vam zmesti do vaginy ?
26. 8. 2010 5:09:05
Ak vašemu synovi ide predkožka bez problému sťahovať i pri stoporení nemá žiaden problém. Ak vám môžem poradiť, keďže syn je po tejto stránke v poriadku nemusíte už zasahovať do jeho intímnej sféry. Ak masturbuje je to dosť skoro, ale nevadí to. Nechajte to na neho. Ak ale príde za vami sám s nejakou otázkou verím, že mu poradíte. To už bude o inom.

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí