16624  25. 8. 2010 19:45:07

Mohou to být příznaky pohlavní nemoci?

Dobrý den, skoro před třemi roky jsem si nechávala dělat test na chlamýdie. Ten vyšel naštěstí negativní. Poslední dobou ale často trpím na vaginální mykózy (lékař mi předepisuje vaginální čípky a mastičky). Také mě v poslední době začala bolet prsa. Ze začátku mi vyrostla o jedno číslo a pak se to zastavilo a bolest přetrvává dál (asi 1-2 týdny). Není to nic hrozného ale nemůžu např. běhat a občas spát i na břiše kdy to trošku zabolí. Dále mě občas píchne v podbříšku. Děje se to tak dvakrát do týdne jen na vteřinku. Proto nevím jestli to mohou být příznaky např. chlamýdií nebo prostě více věcí najednou které se v lidském těle dějí a na mě se nakupili najednou. Děkuji za odpověd. Lenka B. 22 let.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Bez vyšetrenia to môže príznakom čohokoľvek. Pokiaľ máte opakujúce mykotické zápaly, tak by bolo vhodné zvoliť celkovú liečbu antmykotickými liekmi, ktorá by sa po pár týždňoch mala zopakovať ako u vás tak aj u sexuálneho partnera. A test na chlamýdie radšej zopakovať, ak liečba na mykózu nezaberá. treba rovnako posilniť vašu imunitu a začať brať (dlhodobo!) lactobacilla (kúpite v lekárni).

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie