16685  27. 8. 2010 9:05:00

Mám vlhký penis

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, mám vlhký penis při sexu s přítelkyní. Můžu to dělat dlouho mam to rád neudělám se raz dva ale když si spolu hrajem a nebo jak do ní proniknu, tak mi zvlhe jakoby roní slzy. Jsem z toho dost hotový, protože moc kondom používat nechceme a přítelkyně má problem s užívánim antikoncepce takže to taky pořát nejde už sem z toho v pasti chci, aby jsme si dělali dobře, ale ja pořád musim myslet na to a mit obavy jestli to dostane nebo ne. Je to jen bílá čirá tekutina něco jsem slyšel o preejakulaci. Tak bych se chtěl zeptat jestli z toho může oěhotnět, zní to asi naivně tak se předem omlouvám já myslím, že může (jogurt to není) případně bych potřeboval poradit, kde se obratit o pomoc (doktor, léky) protože si chci ještě užívat. Předem mockrát děkuji a přeji hezký den.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
To, čo opisujete je úplne normálne a prirodzené, nie je to žiadny problém a nie je na to ani žiadna liečba, masť či tabletky. Musíte sa s tým zmieriť, je to normálne a veľmi vhodné. Keby ste vy nezvlhol a ani partnerka nie, tak by sa vám styk veľmi nepáčil a veľmi by vás to bolelo. Pokiaľ priateľka neberie antikoncepciu a vy pri styku nepoužívate kondóm, tak by ste mali pouvažovať o nejakej vhodnejšej ochrane pred tehotenstvom.

Komentáře uživatelů ...

27. 8. 2010 14:38:46
Ahoj, možná bych ti mohla pomoct :). To co ti "vytéká" z penisu při erekci se jmenuje preejakulát, nebo-li kapičky touhy. Není to přímo ejakulát, ale je to taková průhledná tekutina,která může a nemusí vytékat. Která čistí močovou trubici, aby se ejakulát nemísil s močí. Samozřejmě tvoje přítelkyně z toho může a nemusí otěhotnět, protože to taky samo o sobě obsahuje spermie. Doufám, že ti moje rada pomůže :).
27. 8. 2010 15:08:58
Ide ozaj o predejekulačnú tekutinu, a tá sa objaví pri určitom stupni vzrušenia, väčšinou tesne pred ejekuláciou, alebo veľmi silnom vzrušení. Tomu sa zabrániť nedá. Trochu to komplikuje život každému. Je i pravdou, že môže obsahovať trochu spermií. Preto je vhodné po celú dobu styku sa chrániť proti počatiu. Vám by som odporúčal aby antikoncepciu mala vaša priateľka ak sa kondomu bránite.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie