16703  27. 8. 2010 12:54:07

Krvácení mimo menstruaci

Dobrý den, před měsícem a pul jsem po 1,5 roce vysadila antikocepci a pokoušíme se o miminko. První měsíc byl v pohodě. Menstruace přišla s týdením zpožděním. Krvácení bylo normální. Týden po skončení menstruace jsem začala krvácet, ale jak kdyby ze mě vyteklo jen trochu víc krve (musím podotknout, že jsem chvíli před tím jela na kole a byla jsem hodně zadýchaná). Na další den zase nic. Tak to trvalo další tři dny. No a dnes špinění. Myslíte si ,že je se mnou něco v nepořádku? Nebo mám zajít k doktorovi. Rádi bychom miminko co nejdřív (kdo taky ne).

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
O tehotenstvo sa pokúšate veľmi krátku dobu. Pokiaľ by sa vám po roku snahy nepodarilo otehotnieť, tak až vtedy vzniká problém, ktorý by sa mal vyšetriť. Zatiaľ mať obavy o svoju plodnosť mať nemusíte. Telo sa musí vyrovnať s novou situáciou, že už hormóny neužívate. Optimálne je keď po vysadení ATK počkáte s tehotenstvom tak jeden až tri mesiace. To je dostatočná doba, aby si telo zvyklo a opäť obnovilo normálny cyklus. Pokiaľ by krvácanie mimo cyklus trvalo dlhšie ako 8 dní a bolo silné až vtedy je nutné vyhľadať lekára, alebo ak po troch mesiacoch od vysadenia ATK bude problém s krvácaním, tak bude vhodné si cyklus nechať upraviť. Zatiaľ si to návštevu lekára nevyžaduje.

Komentáře uživatelů ...

3. 1. 2011 20:26:04
Dobrý večer, mam otazku, prosim je to akutní,odpovězte mi prosím, co nejrychleji,děkuji.. Beru hormonal.antikonc. Yadine už cca rok. Beru ji pravidelně plus minus 3hodiny se liši doba brani. Mela jsem sex s kamaradem bez kondomu a udělal se do mě. Poté,asi za 4dny jsem měla dalši sex s mým klukem a též bez kondomu a udělal se do mě. Musim říci, že ten 2.sex byl .. ,,tvrdy'' a celkem mě to bolelo. Pote jsem začala krvácet (1-2 dny).. čim je to zpusobeno? A nejsem tehotna,že?

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk