16733  28. 8. 2010 9:29:52 - ohok

Opakovaný pohlavní styk

Dobrý den, chci se zeptat, jaká je normální doba pro opakování pohlavního styku po ejakulaci. Mě to trvá přibližně hodinu až dvě, než jsem schopen kvalitní erekce a pokračování. Podle situace a vidím, že partnerka by ráda pokračovala, ale mě to prostě nejde. Pochopil jsem, že její předchozí partner byl schopen pokračovat v sexu bez přestávky po ejakulaci, takže vlastně nevím, jestli nejde o nějakou disfunkci.
Děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie o žiadnu dysfunkciu sa nejedná. Obvykle nie je mužské telo stavené na to, aby mal za jednu noc niekoľko pohlavných stykov za sebou. Erekcia je veľmi zložitý proces a ako jeden uznávaný český sexuológ na jenom kongrese povedal povedal:" keď dôjde k erekcii u muža, tak by sme sa mali modliť a ďakovať Bohu, že sa tak nastalo!" Takže to, že ste schopný ďalšieho plnohodnotného styku s plnou erekciou po dvoch hodinách je veľmi slušný výkon. Každý muž je iný a u každého tento mechanizmus môže byť nastavený trochu inak. Takže neexistujú žiadne tabuľky, ktoré by striktne diktovali, že po jednom styku, musí byť muž schopný ďalšej erekcie do pol hodiny a ak nie tak má nejakú poruchu! Takto to skutočne nie je nastavené! :-)

Komentáře uživatelů ...

28. 8. 2010 15:25:05
Běžně se uvádí půl hodina, to platí ale pro mladé muže. Někdo je schopen plné erekce ihned, jiný po době trošku delší. Spíš se snažte ejakulaci trochu oddálit, to jde nacvičit. Opakovaný styk víckrát po sobě není něco, co vyhovuje většině mužů. Většině mužů by to vadilo. Snad občas, ale ne pravidelně. Partnerka by měla snížit své požadavky.
30. 8. 2010 16:14:42
moj partner tie vie hned pokracovat v pohlavnom styku a nepotrebuje na to cas, ale expartner potreboval minimalne 2 hodiny...
Kacenka [Porodní asistentka]
30. 8. 2010 19:02:20
Aspoň vidíte, že každý organizmus je iný.
1. 1. 2011 15:03:41
Moj partner ma prestavku 15minut ..a všetko ide dalej v poriadku ... aj viac krát ..

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie