16756  28. 8. 2010 18:42:30 - vevericiak

Nevydarený prvý styk

Mám 18 (skoro 19) rokov, dĺžka môjho pohlavného údu je len 13,5 - 14,5 cm (podľa počasia) a je cca 4,6 - 4,7 cm široký. S partnerkou nám nevyšiel prvý sex a som z toho zúfalý. Neviem prečo, ale vôbec som ho do nej nevedel dostať. Partnerka je ešte panna (no blanu už nemá), predohra bola určite dostatočná. Prstom som ju dokázal uspokojiť, ale to nie je ono. Už dva prsty ju trošku bolia, no na sex potrebujeme moje tri (podľa odhadu). Chcem sa spýtať, čo mám spraviť alebo čo sa vôbec s tým dá spraviť, aby ju to nebolelo a mohli sme mať "normálny" sex a 14 cm nie je málo? Prosím, poraďte mi. Každú radu ocením.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
U nováčikoch to nie je nič neobvyklé. Nemáte byť z čoho sklamaný, je to normálne a to zažíva snáď každý mladý pár, ktorý v tejto oblasti len začína. Všetkému aj tomuto sa človek musí naučiť. Aj keď vieme, čo asi máme robiť alebo čo by sa od nás vyžadovalo, chce to len prax. Nikam sa neponáhľajte. Zo začiatku je to vhodné robiť len prstami a počet prstov zvyšovať. Nečakajte zázraky hneď po prvých pokusoch. Ešte veľa vody pretečie pokiaľ docielite želateľný výsledok. Chce to čas trpezlivosť a získavať v tomto prax. Musí byť dostatočne vlhká a uvoľnená. Ak sa nijak pred tehotenstvom nechráni, tak môže mať strach z neželanej gravidity a to ju môže zväzovať a nedovolí jej, aby sa dostatočne uvoľnila. Takže doriešte aj túto stránku veci.

Komentáře uživatelů ...

vevericiak
28. 8. 2010 18:47:18
a chcel by som ešte dodať, že to ešte síce s nikým neskúšala, ale 3 čo tam mali prst povedali, že je akosi užšia...budeme to môcť vôbec niekedy robiť???
28. 8. 2010 20:49:03
Nejspíš půjde o psychický problém ze strany partnerky. Vůbec nebuďte zoufalý, ani jeden z vás, že se napoprvé styk nepovedl. Možná si potřebujete víc na sebe zvyknout. Zkuste se spíš vzájemně mazlit, masturbovat jeden druhého, o styk se nepokoušejte. Nebo jen zkuste provést zasunutí, ale jen bokem. Zkuste se potěšit jinými praktikami, partnerka se časem uvolní a styk půjde bez problémů. Penis 13 cm je velký dostatečně, na první styk je určitě lepší, než nějaký velký penis. Po pár týdnech mazlení můžete zkoušet i styk, ale bez pocitu, že se to musí povést a když ne, tak to je neštěstí. Nepovede se to dnes, tak se to třeba povede příště. Teprve kdyby vaše pokusy byly neúspěšné po nějaké 2 měsíce, pak asi vyhledejte pomoc - konzultaci u gynekologa nebo manželského psychologa apod.
28. 8. 2010 22:03:52
a ses si jisty ze je to zena??
31. 8. 2010 12:49:08
áno, tým že je žena som si na 100% istý ;D....a aj tie miery by sa dali poupraviť...po premeraní to je 15 a hrúbka až 4,9 cm...to bude fakt na dlho...
1. 9. 2010 12:28:13
zkuste mit pohlavni styk zezadu a urcite do sve partnerky vniknes tak rychle ze nebudes vedet ani jak a bude to parada az si na to zvyknete tak zkuste i zepredu
4. 9. 2010 2:25:48
Mladý muž, skús ju teda nechať "navrchu" v polohe jazdca, nech si ona reguluje "celý úkon vniknutia". Nie ste prví, ktorí majú tento problém. Ďalej to bude iba lepšie a lepšie.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie