16763  28. 8. 2010 20:46:44

Polyp na maternici

Dobry den, hysteroskopicky mi bol odstraneny polyp na maternici, hned po zakroku som 2 dni slabo krvacala a potom vsetko ok. Po 2 tyzdnoch som zacala spinit 5 dni a potom som dostala menstruaciu. Neviete ci to je normalne, prip. to znaci nejaky zapal? Nakolko sa uz dlhsie snazim otehotniet, je mozne, ze prave polyp brani otehotneniu? Dakujem velmi pekne.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
To krvácení po výkonu je normální. S nasazením Clostilbegytu se musíte řídit radami lékařky, pokud máte užívat do 6. dne cyklu, pak ho ten den nasaďte. Stejně tak se s ní domluvíte i na postupu při plánovaném IUI, myslím, že absolvování tento měsíc nebude problém, pokud již není po ovulaci. Takže jestli k lékařce jdete v pondělí, na vše se jí zeptejte. Polyp samozřejmě otěhotnění, hlavně uhnízdění embrya mohl bránit.

Komentáře uživatelů ...

28. 8. 2010 23:10:51
chcem sa este spytat, ci mozem clostilbegyt uzivat od 6-10 dna cyklu, lekarka mi kazala prist 5ty den cyklu,ale bola som v zahranici (menstruacia prisla o 1den skor) a mam ist teraz na IUI. Otazka je, ci kvoli tomu, ze pridem 6ty den, nepremeskam IUI tento mesiac, prip. ci je mozne stimulovat aj od 6teho dna inymi liekmi.. dakujem vam velmi pekne a ospravedlnujem sa, ze mam tolko otazok, lekar mi to urcite v pondelok vysvetli, ale viete som nedockava. este raz dakujem za pochopenie.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk