16767  29. 8. 2010 1:02:50

Předkožka a její přetahování

Chci se zeptat, zda-li je nutná obřízka když mi de těžko přetahnut předkožka přes žalud. A spátky to de taky opravdu těžko. Da se to zachránit častějším koupaním, nebo jen obřízkou? A ještě když mám nadváhu a zbavím se jí, zvětší se penis? Dik

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V tomto prípade možno obriezka nebude ani nutné, len častejší tréning. vždy po kúpeli, kedy je koža teplou vodou voľnejšia a pružnejšia, skúste pár krát preťahovať predkožku cez žaluď. Nie na silu, len tak ako to pôjde. Pravidelným tréningom by sa situácia mohla zmeniť, neviem koľko máte rokov, preto sa mi ťažšie na dotaz odpovedá. Pokiaľ by ste chcel zvýšiť zvlhčenie použite lubrikačný gél, alebo obyčajný rastlinný olej. Čo sa týka veľkosti penisu a vašej nadváhy, tak reálne sa penis nezväčší ale opticky samozrejme áno.

Komentáře uživatelů ...

29. 8. 2010 6:10:58
Dobrý den. S tou předkožkou to takto na dálku těžko někdo posoudí. Ale co se týče nadváhy to vím: Taky mám asi 2cm penisu utopené v tuku. O tom se člověk snadno přesvědčí, když ten tuk zmačkne - penis hezky povyleze. Takže při souloži ten tuk nepřekáží.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot