16808  29. 8. 2010 23:43:44

Dve pilulky najednou

Dobry den. Nevynechala jsem ani jednu pilulku HA, ale naopak jsem vzala v jeden vecer omylem dve najednou. Myslela jsem totiz, ze sem predchozý vecer zapomela jednu uzit, ale nezapomela. Ovlivni to nejak riziko otehotneni kdyz jsem asi tyden po te mela nekolikrat pohl. styk? a hlavne mam ted problem s pauzou. Ponevadz mi ted chybi jedna pilulka, nemuzu dodrzet 21 denni cyklus s jednim platickem. Mám tedy vzit pilulku z druheho baleni a po 7 denni pauze pokracovat normalne, nebo mam dodrzet jen 20 denni cyklus a potom zacit brat pilulky o den drive? 8 denni pauza asi nepripada v uvahu. Predem moc dekuji za odp.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Máte dve možnosti, buď začnete hneď s ďalším balením bez 7 dňovej pauzy a doberiete celé druhé balenie a potom si urobíte 7 dňov pauzu, alebo skončíte len o jeden deň skôr a potom po 7 dňoch užijete prvú tabletku z nového balenia.

Komentáře uživatelů ...

1. 8. 2011 23:21:23
Dobrý den, mám podobný problém, beru kombinovanou HA a dnes ráno jsem si vzala pilulku (beru kolem 7-8 hodiny ranní), ale teď večer jsem si spletla dny a vzali si v 23:00 i tu na zítřek, mám si zítra ráno vzít další? a pokud ano ze stejného platíčka, nebo začít užívat nové balení, nebo je ten časový rozestup tolerovatelný? (o cca. 8-9 hodin dříve než obvykle)

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky