16830  30. 8. 2010 13:47:02

Ejakulace po prvé

Dobrý den, je mi 13 let a asi před čtyřmi dny jsem masturboval. Najednou mi něco vystříklo z penisu. Bylo to poprvý. Tak jsem šel do sprchy a tam sem masturboval znova. Taky něco vystříklo. Když jsem mastruboval druhý den nic mi nevystříklo. Nevystříklo mi nic už 4 dny. Nevíte čím to je? Děkuju

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
To, čo z vás vyšlo je ejakulát, teda semeno alebo spermie. Počtom ejakulácií jeho množstvo klesá a vo vašom veku ho ešte nie je veľa, telo ešte len zahajuje jeho produkciu, takže dajte si pár dní pokoj a keď aspoň po 5 dňovej abstinencii opäť zahájite masturbáciu, tak opäť niečo vystrekne, teda to niečo bude ejakulát.

Komentáře uživatelů ...

30. 8. 2010 14:04:34
Pokud Ti je 13 let a skutečně s poprvé při masturbaci dosáhl výstřiku, tak už Tě to bude doprovázet celý život. To bílé co Ti vystříklo, byl ejakulát t.j. tekutina obsahující spermie. Tyto se začínají vytvářet právě ve tvém věku. Kolik Ti je přesněji. 13 nebo např. 13 a 11 měsíců? V Tvým věku je to dost podstatný věkový rozdíl. To že Ti už nic nevystřeklo po dalších masturbacích nic neznamená, je to jenom tím, že zatím Tvé semeníky neprodukují velké množství ejakulátu. Počkej pár dní. Čím častěji budeš masturbovat, tím méně ejakulátu bude. Pokud si dáš větší pauzu, bude toho víc. Takže žádné obavy.
30. 8. 2010 16:07:11
Vítám Tě do puberty, sokolíku! To, co Ti vystříklo, sice ještě není plodné semeno, neobsahuje to dosud spermie. Je to produkt předstojné žlázy (prostaty), který bude mít za úkol dopravit spermie Tvé budoucí ženě do dělohy. Tvoje varlata jsou ještě malá, ještě neumějí vytvořit zárodky nového života, už však do krevního oběhu dodávají mužský pohlavní hormon testosteron. Jeho účinky poznáš na svém těle za pár měsíců - začneš se víc podobat chlapům, především Tvé halasivky to poznají. Pozítří nastupuješ do 8. třídy. Možná Tě zarazí, jak se přes prázdniny někteří spolužáci změnili. Začneš jim závidět právě ten chlapský nebo alespoň přeskakující hlas. Ano, jsou trochu napřed oproti Tobě. Tak si z toho hlavně nic nedělej a nedávej najevo, že Ti to vadí. Během jednoho roku ten rozdíl dohoníš. A neposmívej se a neponižuj ty, kteří dosud nemají ejekulaci a kterým ten dětský sopránek vydrží o něco dýl. V některých zemích děvčátka slaví svůj první menzes jako malou rodinnou oslavu. Napadlo mě - neměli by kluci v rámci rovnoprávnosti slavit svůj první "výstřik"? Já ti k němu tímto blahopřeji. (Zdeněk)
2. 10. 2010 16:30:09
Je mi 13 let a 8 mesicu. Jo pane Zdenku dekuju...Ejakulat uz je v pohode. Mne uz hlas preskakuje.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie