16854  30. 8. 2010 21:52:21 - mravenecnik

Problém se stopořením s novou přítelkyní

Dobrý den, je mi 28, devět let jsem žil se svou přítelkyní, která byla moji první sexuální partnerkou a s kterou jsem v sexu neměl jediný problém, okamžitě jsem s ní dosahoval erekce bez jakých koli problémů, ale teď jsem si našel novou přítelkyni, se kterou je to jiné a nejsem schopný ani s její pomocí se stopořit, povedlo se to asi jen dvakrát z 15 pokusů a proběhl pohlavní styk a to bylo ještě stěží. Myslíte, že je to stále tím , že mam v hlavě ještě svoji bývalou přítelkyni, kor když jsem s ní byl tolik let? Je to vůbec normální, svojí nynejší přítelkyni miluji a velmi mě přitahuje, ale nevim co s tim mam dělat. Když jí šáhnu na intimní partie, tak cejtim jak spíš vadnu, než rostu, spíš mě vzruší líbání. Pokuď to vůbec jde, tak mi prosím poraďte, jsem z toho zoufalí, moc vám děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Osobne si myslím, že problém nie je ani tak fyzický ako psychologický. Neviem koľko rokov ste bol s tou predošlou partnerkou, ale možno vo svojom vnútri to ešte nemáte úplne ujasnená a to môže kľudne blokovať terajšie prežívanie pohlavného styku s inou osobou. Ja by som to videla na sex. psychológa alebo priamo sexuológa, Tí vám s týmto problémom určite pomôžu.

Komentáře uživatelů ...

4. 9. 2010 1:40:20
Už som reagoval na váš problém aj v druhom príspevku, toho istého znenia, tak nech to máte aj tu... až teraz som ho tu našiel. Mám od vás o niečo viac rokov, no môžem vám takmer na 100 % povedať, že máte skôr psychický problém. Býva bežnou praxou, že pokiaľ muž nemení partnerky ako ponožky, tak spočiatku to u tej novej nefunguje tak, ako by malo a predtým fungovalo. Čítam, že si vediete presnú štatistiku "úspecov a neúspechov" . Tam niekde by som začal. Sex a hlavne erekcia začína v hlave a mne sa ešte nikdy nepodarilo erekciu predstierať :-) Pokiaľ na to myslíte aj priamo pri tom, tak sa neúspechov nezbavíte. Podľa urológov a sexuológov hodne napovie skutočnosť, či sa dostavuje ranná spontánna erekcia. Ak to fyzicky funguje, tak by mal byť problém niekde inde.Skôr teda dôsledkom psychiky, čo však nemusí byť vždy pravda. Ale pokiaľ ste nemali problémy doteraz, nemáte problémy s krvným tlakom, príp. cievami a neberiete lieky tzv. diuretiká, príp. antidepresíva, tak netreba hľadať príčinu vo fyzickej poruche. Ste ešte mladý na to, aby vám nechutil sex. Vychutnávajte si ho spontánne a nemylslite na to, čo sa deje vo vašom rozkroku. Čím viac na to budete myslieť, tým častejšie sa dostaví neúspech.Pokojne sa o tom porozprávajte s partnerkou. Chápavá žena vám bude platná viac ako celý tím lekárov.A nakoniec, údajne hladina testosterónu je u muža najvyššia doobeda, takže... netreba skoro ráno vyliezať z postele. Orientačný test, na hladinu testosterónu vám spraví na požiadanie urolog. A podstatná informácia: stres potláča tvorbu testosteronu, takže nestresujte a sexujte. Veľa zdaru.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie