16905  31. 8. 2010 20:29:16

Neschopnost se vzrušit

Zdravím. Je mi devatenáct let, s přítelkyní jsem přes půl roku. Vztah klape parádně, až na postel. Často mívám problémy se vzrušit, nejsem schopen se koncentrovat a udržet erekci. Zvláštní je, že v mnoha případech, kdy se ode mě neočekává pohlavní styk s erekcí potíže nemám, ale když má dojít "na věc", jsem ztracen. Jsem si jistý, že jde o problémy psychického rázu, jen nevím, jak se z nich vymotat. Přítelkyně je náruživá a mě velmi trápí, že ji nedokážu uspokojit. Díky za každou radu

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V takomto prípade by som doporučila vyhľadať sex. psychológa, ten vám vhodnou terapiou s tým adekvátne pomože, stojí to za to! Tento problém je možné vyriešiť k vašej spokojnosti!

Komentáře uživatelů ...

4. 9. 2010 1:58:45
Videl by som problém možno práve v tej potrebe sa koncentrovať. Mám raz toľko rokov ako vy, ale nikdy som sa nesnažil koncentrovať. Takáto snaha smeruje k fiasku. Možno máte prehnaný pocit zodpovednosti pred "náruživou" partnerkou a snažíte sa ukázať ako "správny chlap". Nemyslite na to a nekoncentrujte sa. Erekcia sa nedá docieliť nasilu a nedá sa vsugerovať. Jednoducho robte príjemné veci a hotovo. Nie ste chorý, asi iba trocha neskúsený a príliš zodpovedný.
7. 9. 2010 20:42:18
presne tak
14. 9. 2010 2:24:54
Zdravim. podobný problém mám aj ja. Poraďte mi niečo prosím. Ďakujem
14. 9. 2010 10:23:54
Dobrý den, nakonec jsem si pomohl sám - chyba byla opravdu v oné potřebě koncentrovat se. Stačilo se uvolnit a přestat myslet na selhání. Vymotat se z bludného kruhu trvalo dlouho, ale teď jsem spokojen jí i partnerka. Díky!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie