16934  1. 9. 2010 14:25:36

Křivý penis mi znemožňuje styk

Dobrý den, je mi 17let a mám dost křivý penis, který mi znemožňuje styk s partnerkou. Lze ho narovnat i jinak než operativně a jak to probíhá? Nebude narušena délka nebo funkce v erekci? Mám penis docela velký - 21cm, ale od 16cm se velmi zakřivuje směrem dolu.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V takomto prípade by ste mal vyhľadať pomoc urológa. Asi sa jedná o peyronieho chorobu. Ak to bude skutočne tak, tak to sa zastaviť nedá, ale obmedziť mieru zakrivenia sa dá upraviť,a by ste bol schopný mať normálne pohlavný styk.

Komentáře uživatelů ...

1. 9. 2010 15:09:14
Ak máte takýto vážny problém určite by som ho riešil priamo s lekárom. Určitá korekcia narovnania sa dá len operatívne, ale vám sa tento zákrok oplatí podstúpiť. Všetky riziká stým spojené si nechajte dôkladne vysvetliť. Prípadne to konzultujte i s viacerými odborníkmi. Ide o váš budúci plnohodnotný život. Dvakrát zvažujte čo urobíte. Riešiť t ale musíte. Držím palce.
1. 9. 2010 18:27:11
Při délce 21cm by mě vůbec neděsilo, bude-li po operaci třeba i o 3cm kratší. Naopak, s takovýmto obrem bývá pro partnerku styk spíš utrpením než rozkoší. Takže operace může odstranit hned dvě závady najednou.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie