16938  1. 9. 2010 15:08:12

Nedosáhnu orgasmu při sexu

Dobrý den. Jsem muž a mám takový problém. Při sexu málo kdy dosáhnu orgasmu, a když ho dosáhnu tak to strašně dlouho trvá a partnerku to už nebaví. Sex mi je příjemný, ale není to uplně ono. Zhruba před půl rokem jsem podstoupil frenuloplastiku a chci se zeptat, zda-li to nemůže být i tímhle. Při masturbaci s tímhle problém nemám. Chtěl bych nějakou radu, co mám dělat. Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Zákrok, ktorý vám napravil a vyriešil problém s krátkou uzdičkou by mal byť len prospešný a nemal by vám v sex. živote sposobovať nejaké problémy. Ak by ste skutočne mal problémy, tak by ste ich mal ako pri samotnom pohlavnom styku, a tak isto aj pri masturbácii, čo ale vy práve negujete, takže problém bude skor psychického povodu a doporučuujem riešiť buď so sexuológom alebo sex. psychológom priamo.

Komentáře uživatelů ...

1. 9. 2010 15:36:54
Asi skutočne to bude uvedeným zásahom. Pri masturbácií si viete navodiť takú techniku a "uchytenie", ktoré vás k orgazmu privedie. Pri klasickom styku sa pokúste tiež hľadať také stimulovanie - iný uhol penetrácie, iný pohyb a pod. aby ste dosiahol orgazmus. Odstránením uzdičky ( mohla vzniknúť necitlivá jazvička )mohlo dôjsť k miernemu znecitliveniu tak citlivého miesta. Preto trochu sťažene sa dopracujete k orgazmu.
1. 9. 2010 15:39:03
Žádný zásadní problém to není. Užívejte si sexu, dobu přizpůsobíte požadavku partnerky. To je spíš obrovské plus, v téhle oblasti zápasí řada mužů a nejsou schopni partnerku uspokojit. A jestli jde orgasmus masturbací, tak můžete mít sex se vším všudy. Po orgasmu partnerky penis vytáhněte a partnerka vás dodělá rukou. Na vystříknutí můžete zas provést zasunutí, nebo do kapesníčku, dle libovůle. Případně můžete se nechat i chvíli masturbovat partnerkou před stykem, načasovat tak, aby k orgasmu došlo společně. Fantazii se meze nekladou, váš handicap by mnoho mužů i žen vnímalo jako výhodu.
1. 9. 2010 15:43:28
Většina žen masturbuje muže ráda, aspoň občas. Ženě to poskytuje dobrý pocit, má vás plně pod kontrolou. Mužský penis ženy zajímá a možnost si s ním pohrát je pro každou zajímavý. Navíc to není na úkor jejího vlastního uspokojení. Styk lze obohatit vzájemnou masturbací oboustranně.
1. 9. 2010 18:21:29
Doplnil bych, že to lze krásně spojit s orálem, polohou 69, který považuji vůbec za nejkrásnější provedení sexu - pokud styk provádíme za účelem ukojení, ne plození dítěte. A až budete chtít mít potomka, vyzkoušejte si, jak dlouho vás musí partnerka masturbovat, aby pak stačilo jen zasunout - a po pár pohybech vystříknout. (Zdeněk)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie