16943  1. 9. 2010 16:18:51

Tehotenstvo?

Dobry den, chcel by som sa spytat, 1.7. mala priatelka menzes, 11.7. sme mali 1x prerusovanu suloz a bojim sa, ze sa mohla dostat do nej kvapka lasky, pred tym som za minimalne posledne 3 hodiny par krat mocil. Problem je, ze jej pravidelne meskava menzes. V ten mesiac jej prisiel 30. Takze vtedy mal cyklus dlzku 30 dni. Pred menzesom sme este 29. robili tehotensky, vysiel negativny, ale robili sme ho poobede o piatej a okolo obeda este pila aj colu (kofein), tak neviem aka je tam presnost. Ako som spominal 30.7. dostala dalsi menzes tak som uz bol kludny, lenze teraz je uz 1.9. a stale ziaden. Chcem sa spytat teda, ci je mozne napriek tomu ze pred tym som mocil, test bol negativny (aj ked presnost neviem aka je) a dostala kramy, ci je mozne, ze je tehotna, alebo ked jej pravidelne meskaju je normalne, ze ich este nedostala? Taktiez ked mala v ten mesiac 30 dnovy cyklus, ale ma ho nepravidelny, ci sa da urcit, ci 11.7. bol plodny alebo neplodny den. Za odpoved vopred dakujem.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
V minulém cyklu určitě k otěhotnění nedošlo. Dělali jste těhotenský test- negativní a dostavila se menstruace. Pokud byl po posledních měsíčkách nějaký další rizikový pohlavní styk a menstruace se opozdila, pak si raději udělejte další těhotenský test. Cyklus který je opožděný do limitu 35 dní, ještě není třeba řešit, ale asi by bylo vhodné aby Vaše přítelkyně zašla na gynekologii a domluvila se na vhodné antikoncepci, která by Vám vyřešila 2 problémy, zabránila možnému nechtěnému těhotenství a srovnala menstruační cyklus.

Komentáře uživatelů ...

3. 9. 2010 18:19:44
odvtedy nic rizikove nebolo,len sa bojim preto lebo som cital na internete,vela ludi pise, ze im teh vysiel negativny a aj tak boli v tom,alebo ze pri tehotenstve sa mozu dostavim menstruacie,preto som dost nervozny,ale vravela ze ich mala dost silne.Ked vravite, ze by teda v prvom cykle urcite nemala otehotniet,mohli by ste mi aspon prosim vas vysvetlit preco? Vysvetlenie by ma urcite opokojilo a teda ci sa ten den ratal za plodny, alebo nie.ci sa to vobec da urcit ked jej meskava menzes bezne.Dakujem pekne :)
Běla [Porodní asistentka]
3. 9. 2010 20:26:02
Na stanovení plodných a neplodných dní můžete použít výpočet, který naleznete na našich stránkách http://www.omimine.cz/articles/detail?id=1. Vše je samozřejmě orientační a nelze se na to spolehnout jako na bezpečnou metodu antikoncepce. Psal jste, že jste před menstruací dělali těhotenský test, ten byl negativní a poté přišla menstruace, takže těhotenství rozhodně neproběhlo. Potřebuje k uhnízdění vysokou děložní sliznici, ale především byl negativní test, který jinak bývá po 14-ti dnech od oplodnění již pozitivní. A za další nedošlo k ejakulaci přímo do pochvy Vaší partnerky, předejakulační tekutina by za normálních okolností spermie obsahovat neměla. Pro uklidnění si klidně udělejte ještě jeden těhotenský test nyní. A při nepravidelné menstruaci bude vhodné tento problém vyřešit s gynekologem.
3. 9. 2010 21:07:00
Dakujem,hned sa mi dycha lepsie :) dufam ze to bol teda plany poplach :)
Běla [Porodní asistentka]
3. 9. 2010 22:55:03
Raději pošlete partnerku na gynekologii, aby si nechala předepsat antikoncepci a předešli jste těmto nepříjemným situacím.
4. 9. 2010 16:12:23
takze menstruacia este stale neprisla,pockame este 2 dni a spravime dalsi test.Chcel sa este spytat,prave som si na internete precital toto: ,, Je bezne ze ma zena menzes a je tehotna. Sposobuje to nedostatok teh. hormonu, a preto je aj mozne ze test je neg. a zena je v tom." myslite ze je to mozne? :(
4. 9. 2010 16:49:51
a vraj moze byt prva menstruacia aj rovnako silna, ako tie ostatne. :/
Běla [Porodní asistentka]
5. 9. 2010 10:23:02
To jsou ojedinělé případy, netrapte se tím, ve Vaší situaci myslím, že k otěhotnění nedošlo. Bavíme se ovšem o tom prvním cyklu. V tomto jste nepsal, že by proběhl nějaký rizikový pohlavní styk.
9. 9. 2010 7:26:44
Dobry den,tak uz jej to meska 12 den,ale predvcerom sme robili test a vysiel negativny.Kedze to je uz teda 9 tyzden od mozneho pocatia a 5 od poslednej menstruacie a test vysiel negativny,myslite si ze mozem tehotenstvo na sto percent vylucit?
Běla [Porodní asistentka]
9. 9. 2010 16:49:29
Těhotná opravdu s největší pravděpodobností nejste.
26. 1. 2011 20:07:36
Dobry den, moje pritelkyne je poprve tehotna a chtel by jsem se zeptat jestli si tetkom musim davat pozor pri sexi. Mneli by sme pouzivat kondom?? Alebo si jiz nemusim davat pozor? Dekuji za radu
Admin [Administrátor]
6. 9. 2016 8:29:16
Téma uzavřena !!!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie