16956  1. 9. 2010 22:28:50

Problém s rýchlou ejakuláciou

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, mám 16 rokov a ešte som nemal pohlavný styk, ale chcem sa spýtať. Pri masturbácií mi to trvá veľmi krátko asi 1 min. Mám z toho obavy, je to zarućené že pri pohlavnom styku to bude znamenať predčasnú ejakulácií, alebo pri pohlavnom styku môže byť časom moja výdrž úplne iná? Lebo keď masturbujem bez videií a nič si nepredstavujem, trvá mi to asi 7 min o niečo viac. Ďakujem za odpoveď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pri masturbácii sa vobec nedá hovoriť o predčasnej ejakulácii. Tento sex. problém je popisovaný len pri styku dvoch ľudí, kedy k ejakulácii dochádza skor ako zahájili pohlavný styk, alebo do 1 minúty od zahájenia pohlavného styku. Takže vaše obavy sú momentálne neopodstatnené a riešite niečo, čo ešte nenastalo!!!

Komentáře uživatelů ...

2. 9. 2010 4:00:52
Nebuď líný a podívej se do podobných dotazů níž: Až budeš mít natolik zralý vztah s nějakou dívkou, že oba budete přesvědčeni, že je čas i na tělesné spojení, pak budeš už zralejší i tělesně, nebude ti teprv 16 a nebudeš už jak králík (zajac), který třikrát dupne a je hotový. Krom toho - ruka má mnohem menší setrvačnost než celé tělo, proto je její práce rychlejší, tedy intenzivnější než při souloži. Zatím je to výhoda, že při masturbaci nemusíš dlouho dřít. Při souloži si to naopak oba vychutnáte trochu dýl. (Zdeněk)
2. 9. 2010 13:26:19
Nemusíš se tím znepokojovat. Ve svém věku se klidně věnuj dál masturbaci, v uměřené míře. Souložit sice smíš, ale chtělo by to větší zralost, tj. nějakých 18 let. Do té doby to může být jinak, doba než ejakuluješ bude nejspíš jiná. Dále, při souloži to trvá zpravidla déle než při masturbaci. Takže klid a zatím to vůbec neřeš. Jsi naprosto v pořádku, ejakulace za minutu při masturbaci je zcela běžná v tomto věku.
2. 9. 2010 19:25:41
K predčasnej ejakulácii može pri prvom styku kludne dojsť. Chalan je natoľko vzrušený, že mu može stačit len pohľad a už je hotový. S tým sa nepochváli žiadny chalan pred vrstovníkmi (čo by si o ňom pomysleli), ale može sa to kľudne stať. Ale do budúcna sa ničoho neboj. Je to vlastne tak, ako píšu v predchádzajúcich odpovediach. Masturbácia je masturbácia a pohlavní styk je rozdiel.
3. 9. 2010 15:41:21
Nie som líný ja som si to čítal :) ale vieš predsa je len lepšie keď odpovedia na tovju otázku . :) Ale super som rád fakt dik moc potešilo ma to diky
3. 9. 2010 16:55:54
Servus. Mne zas potěšilo, že jsem aspoň trochu dnes (vlastně už včera) někomu pomohl. Od včerejšího rána se mi lepí smůla na paty, dnes ráto to vyvrcholilo, tak teď mám snad naději, že se to už prolomilo. (Zdeněk)
7. 9. 2010 20:32:09
Aj podla mna je to uplne normalne, ak mas dobru a rokmi vycibrenu techniku, spravis sa rukou aj za 10 sekund (za dobrej konstelacie hviezd:) Mne sa to podarilo minule a to mam cez 30 :)) Ked ste na to dvaja je to uplne ine, kedykolvek si mozes oddychnut a zapojit ostatne udy a vyrastky na jej uspokojenie. Inak ja mat 16, otvorim si sampanske (detske) a dam si od bab aspon 4 roky pokoj. Ale je mi jasne ze ty na to budes mat iny nazor...:) Zdenek, je od teba mile ze sa tu ludom tak venujes, navyse sa snazis komunikovat v jazyku pytajuceho sa. O to je to niekedy vacsia sranda (v dobrom). Ale myslim ze nasa mladez ma s cestinou mensi problem ako Cesi v strednom veku so slovencinou..;)
9. 9. 2010 17:03:42
Ale ja celkem umým dobře po česky ja tám chodím skoro každý mnesíc ja mam stama rodinu trošku mi delá problém mneké tvrdé Y ale jinak žádny problém ikdyž jsem slovák :) ... A ďakujem strašne si ma potešil som rád že je to v poriadku :) ďakujem veĺmi pekne
10. 9. 2010 10:26:39
Měkké a tvrdé Y bývá v českých i slovenských slovech stejně. My máme výhodu, že rozlišujeme R(po něm v původních čes. slovech je Y) a Ř (po něm vždy I) Největší potíž je v tom, že některá slova jsou stejná, ale znamanají něco jiného (kapusta, kouřit, topit, pečeně, horký...) Ale to jsme odbočili od tématu.
tomtom2511
8. 9. 2012 0:39:38
ja mam stim docela velkej problem stava se mi to docela casto že se udelam richle behem 1 aa min co stim da se stim neco delat je mi 22
Bader
8. 9. 2012 1:52:11
Ak vás to už veľmi deprimuje a máte i problém kvôli tomu uspokojiť partnerku vyhľadajte urológa. Dnes na to existujú tabletky - sú ale na predpis.
Admin [Administrátor]
6. 9. 2016 8:29:16
Téma uzavřena !!!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie