16963  2. 9. 2010 11:25:31

Analny sex

Som chalan. S kamosom sme mali nedavno analny sex, lenze ked vytiahol penis z mojho zadku, tak ho mal cely hnedy. Neviete ako sa tomu da zabranit? Mimochodom, pocul som, ze v zadku su dva zvierače a ten druhy je az v nejakej hlbke 12 cm, a vykaly by sa nemali dostat za druhy zvierac, je to tak? Pretoze ja si vzdy dokazem nahmatat vykaly uz za prvym zvieracom.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Většina homosexuálních mužů skutečně před pohlavním stykem do konečníku provádí klystýr. Je pochopitelné, že pokud to neuděláte, budete znečištěn stolicí.

Komentáře uživatelů ...

2. 9. 2010 16:03:23
Mně je anální sex odporný. Proč neprovozujete raději orál v poloze 69? To je přece mnohem krásnější, cumlat si vzájemně doutníčka, samozřejmě napřed si ho vzájemně umýt, a uspokojit se tak oba zároveň. Snad se vám může eklovat ejekulace do úst. Ale jste-li oba už po pubertě - nenapsal jste Váš věk - snadno si zvyknete, protože dospělé semeno je sladké. A kdyby přesto se Vám z ejekulátu partnera zvedal žaludek, musíte ho prostě dojíždět ručně.
2. 9. 2010 19:13:41
Pred stykom je nutné previesť klystír, napr. pomocou hadice od sprchy až do doby, až je voda úplne čistá. Potom by už problémy nemuseli byť.Chalan sa pýtal a odpovedám na jeho otázku.Každý nech si robí čo sa mu páči, zakázané zákonom to nie je.
2. 9. 2010 20:12:53
Řekl bych, že za tu vaši radu - klistýr - se vám tazatel pěkně poděkuje. Podle mne je příjemnější semeno do huby než klistýr do tlustého střeva. Nebo snad vy míváte po klistýru ještě chuť na sex?
8. 9. 2010 8:20:00
A čo skúsiť to s prezervatívom, aby sa zabránilo znečisteniu penisu?
23. 10. 2010 17:29:19
tomu sa neda zabranit, pretoze konecnik NIE JE URCENY NA POHLAVNY STYK, ale na vypudzovanie stolice. To je jeho funkcia a nema sa tam co pchat penis. Na penis je zenska posva..a nie konecnik, je to neprirodzene telu, telo na to nie je stavane. Chlap k chlapovi proste nejde ani fyzicky.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie