16991  2. 9. 2010 17:22:47 - Mirec

Navreta zila

Dobry den, mam 16 rokov a pri masturbacii, stoporeni mi pod zaludom navrie zila a trocha vycniva. Nic podobne som predtym nemal. Neviem ci to moze byt tym, ze som sa v minulosti prechladil pri kupani. Za normalneho stavu je to Ok, len neviem co s tym robit. Dakujem za odpoved.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Je to nejspíš v souvislosti s fyziologickou reakcí penisu při erekci, kdy se samozřejmě penis plní krví, takže žíly jsou více naběhlé. Pokud je to nějak bolestivé, oblast v okolí žíly je zarudlá nebo nějak citlivá, pak to raději zkonzultujte s urologem.

Komentáře uživatelů ...

2. 9. 2010 18:22:13
urcite sa s o tom porozpravaj s rodicmi oni uz budu vediet co robit
2. 9. 2010 19:01:05
stoporenie penisu okrem iného sposobuje práve jeho velké prekrvenie. To by mohlo sposobit i prekrvenie uvedenej žily a tým jej zvačšenie objemu podľa Vás navretie. Vy stále rastiete a rastie aj Váš penis. Takže to čo pred rokom nebolo, može byť teraz. Z prechladnutím by to namalo mať nič spoločné. To je moj názor.
2. 9. 2010 20:06:08
Zjišťuji, že slovensky nerozumím tak dobře, jak jsem si myslel - nevím, co znamená "navretie". Asi to znamená, že žíla naběhne, vystoupí. To je ale úplně normální jev. I jinde na těle žíly neběhnou, když napnete určitou svalovou partii. A penis v erekci je celý natlakovaný krví, vžiť pracuje na hydraulickém principu, tak jak by neměly být jeho žíly "navreté".(Zdeněk)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie