17018  3. 9. 2010 13:30:43

Nevyliečitelná mykoza?

Dobry den, asi 3/4 roka sa mi stale vracaju mykoticke zapaly. Dokopy som mala mykozu tento rok uz asi 10 krat. Prelieci sa vzdy antimykotickymi cipkami, ale aj napriek tomu pocitujem problemy sice nie tak intenzivne, ale mykoza sa mi aj tak vrati. Skusala som vsemozne bylinkove pripravky, dietu (velmi prisnu, pri ktorej som si asi vac uskodila, nez pomohla), Candivac, momentalne uzivam Wobenzym asi dva mesiace som mala pokoj, ale myslim si, ze je mykoza zasa spat, samozrejme uzivam laktobacily aj do posvy aj na jedenie. V podstate Vas neziadam o radu na liecbu, viem ze sa s tym vela spravit neda, len by som chcela vediet, ci je vobec nejaka sanca ze by som sa z toho niekedy dostala. Pocuvam totiz stale o pripadoch ako to maju ludia "uz 20 rokov" a podobne. Moze existovat moznost, ze je to nevyliecitelne? Dakujem.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
O mykóze jsme toho napsali již spoustu. Zkuste si, prosím, najít stejné odkazy. Vhodná je např. celková léčba Vás i partnera, vyloučení sladkého ze stravy, plísňových sýrů, nepoužívat parfemované vložky a toal. papíry, umývat se mýdlem určeným na intimní hygienu nebo jen vodou. Nosit bavlněné, prodyšné spodní prádlo, vyvářet, nepoužívat aviváž, přežehlit. Pokud nic nezabere, dají se mykózy léčit i použitím autovakcín nebo navštivte imunologickou ordinaci, kde Vám snad pomohou.

Komentáře uživatelů ...

3. 9. 2010 15:44:12
ale kde ja som to mala rok v kuseee neumyvajte si posvu mydlom ..... a dajte si nato kazdy den bilei jofurt .... nebojtesa jasne ze sa to da viliecit len mozte mat problemy s sexom ze nemozte lebo sa vas partner nakazi a ked tak velmi chcete mat sex tak kludne ale nech si sa prevenciu canesten partner
4. 9. 2010 12:17:23
To samé trápilo nás hodně dlouho. Já jsem s tím chodil na kožní a pořát se to vracelo, tak mi navrhla paní doktorka jestli si nechci nechat udělat obřízku. Po zvážení s manželkou jsem na ni šel, a nechal jsem si, na radu paní doktorky, odstranit té předkožky co nejvíce to šlo a jsem spokojený. Se zánětama máme natrvalo pokoj. Holý žalud se mi i trochu zvětšil a sex je i více intenzivní. :-)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie