17060  5. 9. 2010 0:31:56 - Kacenka25

Bolestivý pohlavný styk

Dobry den, rada by som vedela v com je problem, a budem vdacna za radu. Mam 18, prvy pohlavny styk som mala v 17-tich, co bolo pred vyse polrokom. A priblizne pol roka pred tym sme to s partnerom skusali, ale bolelo to a neslo to. Po prvom styku som si myslela ze mato uz len tak 2 krat bude boliet a potom to bude v poriadku. Spociatku ma to aj uz prestavalo boliet, ale zrazu ma opat zacalo a boli to doteraz. Vzdy ma to na zaciatku velmi boli, a az ku koncu je to v poriadku, len raz sa mi stalo, ze ma to vobec nebolelo, ale inak zozaciatku stale. A ked som aj uvolnena, pripadne ked si vypijem, zozaciatku to tiez boli, ale potom akoby sa uvolnim viac, alebo co a uzivam si to naplno, niekedy aj 2-3 krat za sebou, cize vtedy to problem nie je. A teraz par tyzdnov ma to velmi stipe uz nie len zozaciatku, ale niekdy aj cely pohlavny styk. No raz ked ma to prestalo stipat a slo to hladko, zas ma pri vacsine polohach zacalo boliet vnutri, akoby siel partner hlboko. Neviem vam to lepsie popisat, lebo stale to inak a rozne dlho boli, ale stale s tym jednoducho mam problem.
Co by to mohlo ovplyvnovat.
Bola som vzdy s vyvinom trochu pozadu, prvy menzes som dostala v strnastich, s velmi velkymi prestavkami, teraz stale nie je upraveny, oneskoruje sa tak o tyzden, vyzera ze sa len pomaly upravuje, mam cystu na vajecniku, ktoru vraj budeme sledovat a neviem ci to nejako suvisi, ze mam zapal mocoveho mechura, o ktorom som citala v diskusii ze robi aj problemy s pohl. stykom, takze neviem a este by som sa chcela opytat, ci je mozne ze mi este rastu prsia, pretoze odkedy mi rastu, stale ma bolia, niekedy menej, niekedy viac, ale nie je to nic drasticke zas. Ale preto rozmyslam, ci to nebude tym oneskorenym vyvinom, lebo niektore veci, ktore by mali zene robit dobre u mna zatial uplne nefunguju. Alebo to je len psychikou? Pretoze ked sa pocase uvolnim, tak s tym nemam problem a velmi sa mi to paci, ale to sa castokrat nestava ze je to bez bolesti. Ak mi dokazete poradit, budem Vam velmi vdacna. Vopred dakujem.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Váš problém jistě souvisí s cystou, kterou máte a pokud je i zánět močového měchýře, pak tím spíše bolesti pociťujete. Bude vhodné navštívit gynekologa, zda není přítomna ještě jiná infekce pohlavních cest, vzhledem k tomu pálení a štípání. Bylo by dobré vše přeléčit a až po léčbě začít opět s pohlavním stykem. Dalším důležitým faktorem je dostatečné vzrušení a zvlhčení poševního vchodu před pohlavním stykem. Věnujte tedy více času milostné předehře nebo použijte dostatečné množství lubrikačního gelu. To, že jste měla později menstruaci na to vliv mít nebude. Pokud máte ale nepravidelný cyklus, měli byste tento problém řešit se svým gynekologem, např. vhodnou antikoncepcí.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie