17080  5. 9. 2010 17:26:56

Neschopnost vniknutia partnera a tehotenstvo

Ahoj, s mojim partenrom sme spolu 2 roky a mame problem s vniknutim, bola som u gynekologa a vraj je vsetko v poriadku, ze to je moja psychika. Chceme babetko a chcem vediet, ci sa da otehotniet aj tak ked nevnikne cely, len stvrtinka. Skusali sme hocijak, ale uz nechcem viac cakat, kedy sa to poradi, velmi chceme baby.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Pokud lze vniknutí části penisu, pak by to mělo jít i úplně. Jestliže jste dostatečně vzrušená a uvolněná, měl by se pohlavní styk podařit. Pokud lékař neshledal žádnou překážku ani problém při vyšetření, pak raději ještě vyhledejte sexuologa. O miminko se můžete snažit i tímto způsobem, když partner ejakuluje do pochvy. Ale popřemýšlejte, zda Vám to přináší oběma úplné uspokojení z pohlavního styku. Raději to řešte, aby z toho do budoucna nevznikl nějaký problém.

Komentáře uživatelů ...

7. 9. 2010 19:13:03
no mne tu asi nik neporadi:(
23. 10. 2010 17:22:32
nevesaj hlavu. citis bolest? to je normalne...ajmna to prvykrat bolelo a som nechapala..co je na tom take vzrusujuce...dalsie "privilegium" zien...no teraz je to super...musis sa prekonat...je to fakt psychickeho povodu problem.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie