17123  6. 9. 2010 19:25:59

Ako na análny sex?

Ahojte, chceli by sme s partnerkou skúsiť prvý krát análny sex. Môžete mi prosím poradiť ako začať aby to partnerku nebolelo a zároveň, aby jej to bolo príjemné? Samozrejme ešte aj bezpečné.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Odpoveď si možete prečítať na : http://www.omimine.cz/home/detail?id=16226

Komentáře uživatelů ...

7. 9. 2010 7:06:58
A ešte by ma zaujímalo či je nejaké riziko zlatej žily alebo že by partnerka mala neskor problém udržať stolicu.
7. 9. 2010 12:11:12
Nie partnerka by nemala mať žiaden problém,, treba ju len poriadne uvolniť a hlavne použíať lubrikačný gel,, na taktiku si budete musieť prísť sami,,, či jej to bude vyhovovať v ležiacej polohe, alebo skôr od zadu,, a aby jej to bolo príjemné??? no myslím že ked jej budete zároven stimulovať klitoris a vzrušovať ju,, bude sa to páčiť vám obom...
7. 9. 2010 12:33:43
Profesionální pracovnice předtím provádí klistýr, kvůli hygieně. Dále by chtělo postupovat pomalu a penis i konečník dobře namazat. Moc zdravý tento způsob není, při pravidelném provádění může po letech dojít k problémy s udržením stolice, dochází i k různým oděrkám. Přeci jen hlavní účel konečníku je jiný. Záleží i na velikosti penisu, zde je určitě lepší spíš menší, zvl. pokud jde o šířku. Zkusit to můžete, ale jako pravidelnou praxi nedoporučuji.
9. 9. 2010 13:16:42
Určitě je potřeba aby jste použili lubrikační gel a také aby to bylo příjemné i partnerce je potřeba ji u toho vzrušovat(klitoris, bradavky...) No a je lepší pokud neprovede výplach konečníku, tak alespoň normálně mít střeva vyprázdněné. :-) Jinak pokud zkoušíte poprvé, doporučuji aby partnerka ležela na břiše a měla nohy buď u sebe nebo mírně od sebe aby penis nezajížděl hluboko. Ona nadzvedáváním pánve může hloubku korigovat sama jak jí bude příjemné. Může si pánev podložit i polštářkem. No a hlavní zásada je asi jít na to velmi pomaličku, trvá déle než se konečník roztáhne jak je potřeba a tak aby to nebolelo. Může dojít k menším oděrkám, pak je vhodné konečník často mýt vlažnou vodou a zajistit přístup vzduchu, tzn nejlépe chodit doma bez kalhotek než se to zahojí. Přeji pěkně strávené intimní chvilky.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie