17256  9. 9. 2010 17:46:27

Mimoděložní těhotenství muže žena rozpoznat?

Dobrý den, chěla bych se zeptat. Jestli můžou bejt nějajé příznaky mimoděložního těhotenství, které žena sama na sobě pozná? Dá se mimoděložní těhotenství poznat z krve? Můžu být tak ve třetím týdnu těhotenství. Trošku mě táhnou prsa, bývám nadmutá, občas mě píchne na pravý i na levý straně v podbříšku a někdy tam mam jen takovej tlak, zvýšená teplota a mamatest 10 4krát pozitivní, den ode dne zřetelnější proužek. Ultrazvuk zatim nic neukázal, jen mam něco v děloze zvýšenýho, nevim přesně co. Lékař povídal, že je to dobře. Našel i maličkou cystu. Četla sem, že cysta doprovází spoustu těhotenství, je to běžný?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Na jeden najzákladnejší údaj ste zabudla. potrebujem vedieť, kedy ste mal poslednú menštruáciu, kedy ste bola u lekára na vyšetrení a aký dlhý cyklus máte. Žena sama mimomaternicové tehotenstvo nediagnostikuje. Tehotná ste. Ultrazvuk treba o týždeň až dva zopakovať, to by už plod mal byť zreteľne vidieť. Zväčšenú máte sliznicu, čo značí tehotenstvo, ale ešte sa na 100% nedá povedať, či tam je aj plod, to nebolo vidieť, zrejme ste bola veľmi skoro u lekára.

Komentáře uživatelů ...

10. 9. 2010 13:33:53
Menstruaci sem měla naposledy 10.8.Na krvi sem byla 8.9.,hCG je trošku zvýšené.Dnes sem si dělala test Best2 a proužek je zřetelnej.Když bude proužek čím dál silnější,tak by mohlo být vše v pořádku?

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk