17345  12. 9. 2010 19:07:21 - Kloudy8

"luplo" mi v penisu a jeho ohnutí

Dobrý den je mi 17 let a chtěl bych se jenom zeptat, že v nějakých 12 ti letech, když jsem teprve začínal s masturbací mi v penisu při masturbaci najednou jakoby "luplo", nebolelo mě to, spíš sem se leknul. Ale hlavně já mám dost prohnutý a zahnutý penis a už si nevzpomínam jestli to bylo od toho lupnutí a nebo ne, myslíte že to má s tím něco společného? Nebo co to mohlo být?
Děkuji za odpověd.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ohnutie penisu je obvykle už dopredu dané a nedá vedome alebo nevedome zmeniť. O rôznych zakriveniach a tvaroch penisu je plná naša urologická a sexuologická poradňa, preto ak vás toto zaujíma využite vyhľadávanie a dotazy s odpoveďami si prečítajte, k mnohým je aj foto dokumentácia. To čo sa stalo pred 5 rokmi sa bohužiaľ už teraz veľmi posudzovať nedá. Možno ste mala mel len fyziologicky zlepenú predkožku a práve masturbáciou ste si ju uvoľnil a tak nebolo nutné vyhľadať urológa.

Komentáře uživatelů ...

12. 9. 2010 20:03:44
Existuje něco jako "zlomení penisu", jedná se spíš o prasknutí vazivových pouzder při erekci, např. při neopatrném styku. To vyžaduje intervenci lékaře, i když i bez ní většinou penis sroste dobře - někdy ovšem ne. Pokud šlo o masturbaci, kde mohlo k "zlomení" dojít, tak asi ano. Operační náprava asi možná bude, i kdyby byl penis ohnutý z jiných důvodů. Ne vždy ji ale urolog doporučí, tj. k urologovi, prograt i uvedený incident a jak dál, to řekne lékař.
Kloudy8
12. 9. 2010 20:59:57
a nemohlo to být něco jiného ? ... já totiž četl, že po zlomení nebo nějakém úrazu penis bolí a oteče, ale mě se nic takového nestalo.
12. 9. 2010 21:18:12
Mohlo dojít k nějakému prasknutí vazivových pouzder, ovšem zřejmě bez narušení kavernozních těles. Tj. nebyl otok, nic nekrvácelo, ale k určitému porušení došlo. Teď je stejně podstatnější, co s tím jde dělat dál. To musí posoudit lékař, když mu penis ukážete. Onu příhodu mu popište, vědět by o ní měl.
12. 9. 2010 21:43:15
Pochybuji, že pouhou ruční masturbací mohlo dojít k zlomení či nějakému prasknutí vazivových pouzder. Ovšem, pokud jej strkal do nějakého otvoru v tvrdém nepružném materiálu, takové nutkání děti někdy mají, tak by k úrazu mohlo dojít. Především by se ale asi utrhla uzdička, což je taková pojistka, která se snadno zahojí.
Kloudy8
12. 9. 2010 22:13:14
No abych se přiznal takové nutkání jsem jako malý také měl :D , ale to mi nic neluplo. Tohle se mi stalo při normální masturbaci, ale osobně se nemyslim, že je to něco vážného, takže toho urologa nejspíš vynechám.... ono je dost možné, že mám tohle prohnutí ( jako banán ) už od malička a ne od toho lupnutí....
Kloudy8
12. 9. 2010 22:14:03
prohnutí jako banán, ale nahoru
13. 9. 2010 3:16:51
Kloudy8, když si projdeš starší dotazy i s fotkami a odpovědi na ně, tak se dozvíš, že "banánové" prohnutí směrem vzhůru vůbec nevadí při pohlavním styku.
13. 9. 2010 19:37:31
Penis by měl vidět lékař, nejlépe urolog. Asi s tím nic dělat nebude, ale za konzultaci takový problém určitě stojí. Už pro klid pacienta. Určitá zakřivení jsou běžná, nijak se neřeší. Větší zakřivení ale se řeší operativně.
Ohyes
31. 7. 2013 9:47:29
To se mi stalo taky a přesně, neměl jsem žádné otoky, nic. Jen jsem jako malý zkoušel pružnost penisu (po jedné absolutní hovadině, co jsem slyšel) a v penisu mi křuplo, nepociťoval jsem nějakou žádnou bolest, akorát za pár let jsem se na něj podíval z boku a byl zahnutý směrem dolů, takže zcela jistě to na to mělo vliv. Při sexu mi to problém nedělá, ale z estetického hlediska s tím mám problém. Jestli to mělo vliv na jeho funkčnost? - ne, na jeho velikost? - možná, na tvar - zcela určitě.
Ohyes
29. 12. 2013 7:13:12
Paní Kacenka teda pobavila :-D :-D Prosím vás, vy o tom víte opravdu kulové, jak vidím, bohužel pro "postižené". Kloudy8: Dle toho, co jste napsal, jste si poškodil vazivová tělesa v těle penisu. Následkem toho bývá ono křupnutí, kdy v horších případech pronikne do okolí i krev a výsledkem jsou podlitiny, bohužel však také deformace tvaru penisu. Takže ano, následkem toho se ti penis zakřivil. Narovnání úplné nebo alespoň částečné je možné chirurgickou cestou, kdy ti v celkové narkóze postižené "místo ohybu" vyjmou, ale penis ti zkrátí min. o 2-3 cm na délku. Takže je otázka, jak moc zahnutý penis máš, protože v případě, že tvůj penis je průměrný, tak 3cm ubrat je docela dost, nehledě na to, že mírné atypické zahnutí může partnerky stimulovat úplně jinak, než běžné penisy.
Admin [Administrátor]
6. 9. 2016 8:29:16
Téma uzavřena !!!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie