17383  13. 9. 2010 19:57:07

Malá délka a problém s vyvrcholením

Dobrý den, mám 30 nemužu dosahnout vyvrcholeni a pri oralnim styku mě to boli. Existuje nejaka lečba na malý penis muj penis, měři kdiž stoji 15cm.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Vaša veľkosť je úplnom poriadku, v tom rozhodne problém nebude. Ten problém treba hľadať asi niekde inde. Pokiaľ pri masturbácii nemáte žiadny problém a necítite ani bolesť, tak pri styku buď vy sám alebo partner/ka robí niečo špatne. Myslím si, že v dnešnej dobe už je mnoho dostupných informácií aj z tejto témy a keď len využijete internet, tak tam nájdete mnoho dobrých rád ako mať pohlavný styk k vašej spokojnosti. Ak nie ste schopný si poradiť sám, tak je tu lekár sexuológ, ktorý vám v tejto oblasti rád pomôže, stačí ho len vyhľadať.

Komentáře uživatelů ...

13. 9. 2010 20:12:23
Proboha lidi, proč si nepřečtete předchozí dotazy, než sem něco napíšete? Ptoč si o tom napřed něco nepřečtete na internetu? Že tu pláčí puberťáci, že ho mají "jen" 16 cm, se dá pochopit. Ale když 30-letý chlap neví, že 15 cm mírně přesahuje středoevropský průměr, tak ať si trpí zbytečným mindrákem. Že nemůžete dosáhnout vyvrcholení - je to jen při pohl. styku, nebo i při masturbaci??? A co vás může bolet při orálním styku? Ona vás partnerka (nebo snad partner??) kouše?
15. 9. 2010 6:02:43
Váš problém nie je vo veľkosti. Ste bohato v priemere. Problém hľadajte inde. V prvom rade zdvihnite "hlavu" a svoje sebavedomie a prestante sa trápiť kvôli penisu. Hľadajte techniku, spôsob, ktorý vás k orgazmu privedie!!! Pomôžte si masturbaciou a o pomoc požiadajte i partnerku. Experimentujte.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie