17406  14. 9. 2010 16:07:37 - Martinka

Orgazmus dosiahnem, ale nie s partnerom

Dobrý deň. Mám menší problém. Je mi 24r. a v živote som nedosiahla orgazmus chlapom. Mala som 2 partnerov, ale u žiadneho sa mi to nepodarilo. Ak sa robím sama, tak ten problém nemám a dosiahnem ho rýchlo. Frajer o tom vie, a dosť ho to štve. Rada sa milujem s frajerom aj ma vždy vzruší, ale nikdy nedôjde k orgazmu. Ak sa robím sama, tak k vyvrcholeniu dôjde len pri dráždení klitorisu.
Ďakujem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Mnoho žien je na tom podobne. Dobré je, že dokážete dosiahnuť orgazmus a keďže viete ako, tak to zapojte aj pri pohlavnom styku, na to máte ruky buď svoje alebo partnerove, takže treba ich použiť. Nestačí len zasúvanie penisu do pošvy dnu a von. To skutočne nestačí!!!

Komentáře uživatelů ...

14. 9. 2010 16:30:52
Dobrý den. Já v tom problém nevidím: Naučte svého milého, jak vám to má dělat prstíčkama. Jistě nejste jediná žena, která se nedá ukojit pohlavním stykem, a záleží, jak se to partner naučí prsty či jazykem. Pokud vám jde o to, užít si sex, je spousta technik lepších než "hloubkový" pohlavní styk. Taky je možné, že váš milý neumí při souloži na ten klitoris pořádně přitlačit a třít se o něj. Časem se to jistě naučí - i to vzájemné učení je na milování krásné. Až budete chtím mít spolu děťátko, tak jistě ráda oželíte, že jste si při jeho "výrobě" moc neužila. Vždyť to bude ta nejmenší oběť, kterou může máma pro své děcko udělat. (Zdeněk)
14. 9. 2010 17:41:47
Tiež mam tento problém,, sexuálnym životom žijem už asi 8 rokov,, a žiadnemu s partnerov sa nepodarilo u mna privodiť orgazmus stykom,, vždy si pri tom draždim klitoris a tak ho dosiahnem,, iba jeden jediný partner to dokázal aj jazykom bol ozaj šikovný,, neviem ako na to,, vyskúšala som už vela polôh,, uplne zasunutie, čiastočne,, len na špičku,, aj analny sex (čo mna vzrušuje asi najviac) ale aj tak nič.... myslím že vaginálneho sa už nedočkáme...
14. 9. 2010 18:10:30
To je spíš běžná věc. Při styku si nechte stimulovat klitoris od partnera, nebo si to dělejte sama. A orgasmus bude i při souloži. Může i zařadit místo soulože vzájemnou masturbaci, jistě bude pro vás obohacením.
14. 9. 2010 21:08:19
no aj to sme skúšali masturbovať, aj počas sexu a nič proste nviem či ja sa neviem uvolniť alebo je niekde problém.ale jedno viem, že mi to s partnerom chýba
14. 9. 2010 23:56:43
Možná zkuste i toto. Ať partner zavede penis do pochvy, pak se ho jen snažte sevřít a ať neprovádí pohyby. Místo toho ať vás stimuluje na klitorisu. Pohyby začněte až po určité chvíli. Pokud to je psychická záležitost, jak píšete, tak místo styku častěji zařaďte masturbaci, vaši od partnera, pak můžete vy jeho, nebo styk. Ale pokud je vám styk příjemný, tak ho provádějte a vedle toho masturbujte - kvůli orgasmům. Takto to dělá řada žen, obojí jim poskytuje cosi hezkého a jedno nenahrazuje druhé, ale spíše doplňuje.
16. 9. 2010 15:20:46
Niektore zeny maju len klitoralny orgazmus, ale aj tie mozu dosiahnut orgazmus pri sulozi.
20. 10. 2010 22:46:03
ja mam problem dosiahnut orgazmus aj sama,masturbaciou,mam pohlavny styk uz 5 rokov a masturbujem ai 6 a stale nic,ani cez klitoris sa neviem urobit rukou :( co s tym?
Kacenka [Porodní asistentka]
21. 10. 2010 11:22:35
S tým sa veľa robiť nedá, len trénovať a trénovať a trénovať.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie